Chronicles of a
Wedding Architect

Organizarea unei nunți pe litoralul românesc este visul multor cupluri, atrase de briza mării și de peisajele pitorești. Totuși, acest vis poate deveni rapid complicat fără o planificare adecvată.
nunta la mare
"Jurnal de Wedding Planner" a luat naștere din dorința de a împărtăși nu doar sfaturi despre cum să-ți organizezi nunta la mare pe litoralul românesc, dar și din dorința de a oferi o perspectivă realistă asupra vieții de organizator de nunți la mare și nu numai, în România.
Astăzi îți povestesc despre primul pas pe care orice cuplu ar trebui să îl facă dacă visează la o nuntă la mare.
Astăzi îți povestesc despre nunțile prietenoase cu natura, care este părerea mea despre ele și ce alegeri ai putea face tu pentru a avea o nuntă eco, dacă asta este ceea ce cauți sau îți dorești.
design floral
"Details make perfection, and perfection is not a detail" - Leonardo Da Vinci Acesta este unul din citatele mele preferate pentru că subliniază așa de bine ideea că, pentru a atinge perfecțiunea în orice facem, este important să acordăm atenție chiar și celor mai mici aspecte.
Nunta La Mare
La început de 2024, simt că este momentul potrivit să adoptăm o nouă perspectivă asupra nunților la mare. Este timpul să ne desprindem de concepțiile învechite și să ne deschidem către valurile proaspete de creativitate care ne sunt accesibile.
Anul 2023 a fost plin de nunți frumoase pe plajă, momente de neuitat și lecții valoroase. Sunt bucuroasă să le împărtășesc cu tine, pentru a-ți planifica nunta la mare în 2024 cu entuziasm și fără stres.
Bine ai venit. Mă bucur că ai ales să vezi despre ce este vorba? Ai nimerit bine, este un articol cu sugestii de cadouri pentru Crăciun, dacă asta este ceea ce căutai. 
Acum mulți ani am văzut un seminar pe Creative Live cu o floristă care și-a început cariera realizând aranjamente acasa, pentru prieteni și familie.

Join the unconventional wedding movement!

When you subscribe to get our newsletter Waves, Weddings & Wonders in your inbox, you discover:

Beach Wedding insider knowledge, aka. the kind of insight that only 13 years of wedding planning experience can offer

Wedding ideas that transcend the usual and the traditional, aka. creative ideas to make your wedding stand out & become memorable

Fun News from the Black Sea Shores, aka. novelties and info for all Black Sea lovers, especially those with a hunger for beauty

Subscribe today

& get our guide 3 Essential Beach Wedding Tips without which a wedding can crumble like a sand castle.