Jurnal de
Wedding Planner

Organizarea unei nunți pe litoralul românesc este visul multor cupluri, atrase de briza mării și de peisajele pitorești. Totuși, acest vis poate deveni rapid complicat fără o planificare adecvată.
nunta la mare
"Jurnal de Wedding Planner" a luat naștere din dorința de a împărtăși nu doar sfaturi despre cum să-ți organizezi nunta la mare pe litoralul românesc, dar și din dorința de a oferi o perspectivă realistă asupra vieții de organizator de nunți la mare și nu numai, în România.
Astăzi îți povestesc despre primul pas pe care orice cuplu ar trebui să îl facă dacă visează la o nuntă la mare.
Astăzi îți povestesc despre nunțile prietenoase cu natura, care este părerea mea despre ele și ce alegeri ai putea face tu pentru a avea o nuntă eco, dacă asta este ceea ce cauți sau îți dorești.
design floral
"Details make perfection, and perfection is not a detail" - Leonardo Da Vinci Acesta este unul din citatele mele preferate pentru că subliniază așa de bine ideea că, pentru a atinge perfecțiunea în orice facem, este important să acordăm atenție chiar și celor mai mici aspecte.
Nunta La Mare
La început de 2024, simt că este momentul potrivit să adoptăm o nouă perspectivă asupra nunților la mare. Este timpul să ne desprindem de concepțiile învechite și să ne deschidem către valurile proaspete de creativitate care ne sunt accesibile.
Anul 2023 a fost plin de nunți frumoase pe plajă, momente de neuitat și lecții valoroase. Sunt bucuroasă să le împărtășesc cu tine, pentru a-ți planifica nunta la mare în 2024 cu entuziasm și fără stres.
Bine ai venit. Mă bucur că ai ales să vezi despre ce este vorba? Ai nimerit bine, este un articol cu sugestii de cadouri pentru Crăciun, dacă asta este ceea ce căutai. 
Acum mulți ani am văzut un seminar pe Creative Live cu o floristă care și-a început cariera realizând aranjamente acasa, pentru prieteni și familie.

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip