Wedding Solutions

Ședința de consultanță

Fie că aveți nevoie de ajutorul nostru pentru a vă planifica nunta de la zero sau doar pentru a realiza designul, acesta este primul pas prin care ne cunoaștem, dobândim o perspectivă asupra nevoilor voastre și vă ghidăm către soluția potrivită pentru nunta voastră la malul mării.

Dacă doriți să vă planificați o nuntă la mare și aveți nevoie de un punct de plecare și o înțelegere mai profundă a pașilor necesari pentru a vă transforma ideea într-o zi memorabilă, this is the place to start.

Nunta La Mare Builder (DIY)

Dacă ați decis deja că doriți să vă organizați nunta singuri (DIY) - de la planificare, la concept, la temă, design și coordonare, avem ceva care să vă ajute să faceți asta ușor și eficient.

Am dezvoltat Nunta La Mare Builder DIY primul & unicul tool de planificare din România, cu ajutorul căruia veți putea parcurge procesul nostru de 11 pași pentru o nuntă de vis la mare, în timp record.

Ceremonii pe plajă

Multe cupluri preferă o ceremonie intimă pe malul mării, urmată de o cină alături de cei dragi, înconjurați de un decor natural și romantic. Dacă vă doriți o ceremonie fără complexitatea unui eveniment prelungit care necesită unui pachet complet de planificare a nunții, atunci dând click mai jos veți descoperi soluția de a vă transforma această viziune în realitate.

Planificare eveniment

În timp ce decidem împreună care este următorul pas potrivit pentru nunta voastră la mare în timpul ședinței de consultanță, aceasta este pagina unde găsiți tot ce aveti nevoie să știți despre serviciul nostru de wedding planning.

Veți descoperi cum gestionăm provocările apărute pe parcursul planificării. Cum ne asigurăm că vă simțiți sprijiniți, povestea și imaginația voastre sunt exprimate creativ, iar timpul, dorințele și bugetul vă sunt respectate, folosind metoda noastră unică Concept Story Method.

Design eveniment

Dacă doriți să înțelegeți elementele de design necesare pentru ca nunta să fie nu doar remarcabilă, ci și o reflecție a personalității voastre ca și cuplu, aceasta este pagina pentru voi.

Veți descoperi, de asemenea, pachetele noastre de design de eveniment înainte de a avea primul vostru apel cu noi.

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip