Nunta La Mare Builder (DIY)

Întrebare importantă pentru cuplul care dorește să-și DIY nunta la mare , dar se confruntă cu dificultăți în a găsi furnizori cu experiență în organizarea nunților la mare...

Nunta La Mare Builder (DIY)

Întrebare importantă pentru cuplul care dorește să-și DIY nunta la mare , dar se confruntă cu dificultăți în a găsi furnizori cu experiență în organizarea nunților la mare...

Dacă ar exista o modalitate de a pune în ordine toate detaliile legate de nunta voastră la mare, într-o singură după-amiază petrecută împreună în fața laptopului...

…o modalitate de a fi ghidați pas cu pas prin toate elementele necesare - de la locație & meniuri, furnizori diverși și până la buchetul de mireasă...

… v-ați simți în sfârșit încrezători să vă planificați nunta singuri?

Iată de ce

Orice alt răspuns decât un DA plin de entuziasm, vă costă atât timp, cât și €€

În fiecare zi, cupluri ca voi, cu speranța organizării unei nunți la mare într-o mână și cardul în cealaltă, încearcă să transforme o adunare de prieteni și familie în cea mai memorabilă experiență pe care au trăit-o împreună până acum.

Acest lucru a condus la o industrie de multe milioane de €, care nu a trecut neobservată de:

…și mulți alți furnizori de produse și servicii.

În România, în ultimii ani, a existat un BOOM de furnizori pentru evenimente private de tot felul. Sunt toți specializați în nunți la mare?

Capabili să anticipeze situațiile specifice litoralului românesc sau să se adapteze la ele dacă apar?

Calificați să ofere o experiență magică fără să fie bulversați de schimbările meteo, ajustările pe ultima sută de metri și cerințele speciale ale mirilor?

Nici pe departe.

Dar cum știi care dintre furnizori se vor ridica la înălțimea așteptărilor?

Aceasta este întrebarea care poate să "make or break" nu numai bugetul unei nunți la mare, ci și întreaga voastră experiență.

Imaginați-vă...

...cum navigați într-o mare de cereri către furnizori, fiecare în alt stadiu de finalizare.

Unele răspunsuri se potrivesc cu nevoile, speranțele și dorințele voastre pentru nuntă, altele... not so much.

Niciunul dintre furnizori nu a lucrat cu ceilalți până acum și...
…mulți dintre ei nu au participat niciodată la un eveniment pe litoral.

Încercați de ceva timp și încă nu puteți găsi o locație la malul mării care să organizeze nunți, una care să aibă disponibilitate la data aleasă de voi și să se potrivească bugetului vostru. Una care poate satisface nevoile nutriționale ale invitaților și care să accepte un candy bar realizat de furnizorul vostru preferat și nu unul impus. Și tot așa. 

Acum vă încearcă un sentiment profund de dezamăgire, tot ce vreți este să închideți laptopul și să renunțați.

Dar mai sunt atât de multe de rezervat, aranjat, organizat și gestionat.

Așa că, respirați adânc de câteva ori și încercați să înfruntați sentimentul de anxietate în timp ce trimiteți încă un e-mail.

Acum imaginați-vă că vă planificați nunta...

…cu un ghid digital, care vă conduce pas cu pas prin toți furnizorii recomandați de wedding planneri cu 13 ani de experiență în organizarea nunților la mare pe tot litoralul românesc.

Hey, that’s us!

Într-o singură după-amiază, reușiți să vă alegeți toți furnizorii, știind dinainte că au experiență în organizarea nunților la mare...

De la locație…

... la tipul de ceremonie...

… la fotografi și videografi…

… la muzică și entertainment, aka. animație, efecte speciale, pictură sau saloane pop-up de tatuaje temporare...

… la tot felul de 'treat' bar-uri, fie că este vorba de cafea, shot-uri, dulciuri sau brânzeturi...

… la furnizorii de decorațiuni…

… la cei de make-up și hair…

… și multe altele…

Sunteti ghidati prin această listă în aceeași ordine în care îi ghidăm pe clienții noștri în planificarea nunților, obținând informații esențiale despre fiecare furnizor de produse sau servicii.

Informații cum ar fi:

Când alegeți o locație veți afla dacă oferă opțiunea unei ceremonii pe nisip sau doar una cu vedere la mare.

Veți ști dacă locațiile cer un fee suplimentar pentru locul de ceremonie, dacă acceptă 'treat' bars și ce fel de meniuri oferă.

Sună prea frumos pentru a fi adevărat?

Pentru multe cupluri care își planifică nunta la mare chiar așa este, din cauza celor...

3 greșeli

care vă vor bloca în procesul de planificare a nunții

De-a lungul anilor, multe cupluri au apelat la noi când se aflau la jumătatea procesului de planificare a nunții, îngrijorate și copleșite, cerându-ne ajutorul.

 

Lucrurile nu se așezau așa cum se așteptau și multe detalii fusesera trecute cu vederea.
Burnout was on the horizon.

 

Ce i-a adus în acel punct?

Este esențial ca furnizorii selectați să colaboreze eficient pentru ca totul să decurgă lin și armonios în ziua evenimentului.

Atunci când furnizorii nu sunt obișnuiți unul cu celălalt, poate să apară o lipsă de coordonare și comunicare, ceea ce duce la neînțelegeri, întârzieri sau confuzie în momente cruciale ale nunții.

Acest lucru poate perturba buna desfășurare a evenimentului și poate crea stres inutil pentru voi și invitații voștri.

În plus, fiecare furnizor are propriul stil, preferințe și abordări ale activității sale.

Dacă nu au mai lucrat niciodată împreună, pot avea idei, așteptări sau metode de acțiune contradictorii.

Și voi sunteți cei care va trebui să mediați orice situație tensionată. How fun! 🥴

Desigur, nu este imposibil ca furnizorii care nu au mai colaborat anterior să lucreze împreună cu succes.

Puteți facilita acest lucru alegând furnizori care au experiență când vine vorba de nunți la mare.

Ceea ce ne duce la punctul #2...

Nuntile la mare au provocari logistice unice , diferite față de cele ale nunților organizate în locuri mai tradiționale.

Furnizorii care nu au mai participat niciodată la o nuntă la mare s-ar putea să nu fie familiarizați cu provocările și nevoile asociate cu evenimente în aer liber, și elementele specifice mării, cum ar fi: nisipul, vântul, mareele și potențialele probleme meteo.

Această lipsă de experiență poate duce la dificultăți de planificare și execuție, care pot afecta bunul mers al evenimentului vostru.

Dar există o posibilă problemă și mai acută legată de planificarea nunților la mare.

Un mit care duce cuplurile ce au ales să își planifice nunta pe cont propriu, la sentimentul că abia așteaptă ca întregul proces să se încheie.

Știm că nu toată lumea are bugetul pentru un serviciu complet de wedding planning.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să ajungeți la capătul disperării în fiecare zi timp de mai multe luni la rând pentru a obține nunta voastră de vis.

Nu e nevoie să angajați un wedding planner pentru a avea parte de ajutor cu planificarea nunții voastre.

Yeah, we’ve just said that!

Pentru a susține cuplurile care sunt încă indecise și pe cele care sunt deja sigure că doresc să se ocupe singure de planificarea nunții, vă oferim:

Și dacă tot veni vorba...

Meet your…

Nunta La Mare Builder (DIY)

Tool-ul nostru de planificare a unei nunți la mare în sistem do-it-yourself (DIY), care vă va ghida printr-o listă de peste 400 de furnizori recomandați, To-Do-uri, sfaturi de gestionare a bugetului și multe altele într-o singură (1!) după-amiază.

Am petrecut ultimii 13+ ani planificând nunți la mare pentru cupluri îndrăgostite ca voi.
Experiența noastră ne-a inspirat să dezvoltăm acestă...

Metodă de planificare a nunții în 11 pași ușor de urmat, care vă oferă un plan clar și sigur împotriva eșecurilor, pentru organizarea nunții voastre la mare, de la început până la sfârșit

Deja auzim rotițele învârtindu-se în capul vostru.
„11 pași?”
Haideți să vi-i prezentăm...

Pasul 1:

Conceptul și Tema Nunții Voastre...

…include tot ceea ce trebuie să știți despre cum să vă structurați conceptul de nuntă folosind metoda noastră Concept Story Wedding . Același proces pe care îl urmăm ca parte a serviciului nostru de wedding planning.
Prin intermediul Nunta La Mare Builder, vă arătăm cum să luați povestea voastră, să modelați un concept în jurul ei, să-l amplificați cu o temă potrivită și, în cele din urmă...

... să construiți o experiență unică pentru invitații voștri și o amintire de neprețuit pentru voi.

Pașii 2-10:

Categoriile De Furnizori

Fiecare pas se referă la o categorie diferită de furnizor, începând cu Tipul de Ceremonie și terminând cu Pregatiri & Styling + alte recomandări.

Nunta La Mare Builder nu numai că o să vă ofere acces la lista noastră de furnizori recomandați pentru toate nevoile nunții voastre, ci, de asemenea, o să vă:

Pasul 11

Your BONUS Goodies Package

Acum, Nunta La Mare Builder (DIY) , ar putea funcționa chiar și dacă ne-am opri la pasul 8.

Ați avea toate informațiile despre furnizori de care aveți nevoie pentru a începe să îi contactați pentru a le rezerva serviciile.
Dar dorim să vă ghidăm prin întreg procesul.
Așa că, pentru a ne asigura că toate astrele se vor alinia în ziua nunții, vă oferim sugestiile noastre cu privire la:

The Result?

Odată ce parcurgeți toți pașii din Nunta La Mare Builder, veți avea:
Ambele ca documente PDF.

Am avut nunta de vis

“Am avut nunta de vis, cu picioarele în nisip, datorită Ramonei și Andreei. A fost nevoie doar de câteva întâlniri ca ele să înțeleagă și apoi să realizeze exact ce ne doream. Un decor minunat, aranjamente florale superbe, totul lucrat în detaliu. Fetele din echipa Nuntă La Mare sunt foarte discrete și cu muuultttt bun simț! Ne-au îndrumat către cei mai buni furnizori de servicii (tortul delicios, fotograf care a facut altfel de poze, în ton cu nunta). Pentru noi, echipa Nuntă La Mare, a reușit să construiască o superbă amintire. Avem o nuntă pe care o vom povesti peste ani! Vă mulțumim! Sunteți minunate!”

Totul a fost exact cum am visat

Andreea: “Mulțumim mult că ne-ați ajutat să ne trăim această minunată poveste. Mulțumim și pentru cadou. Totul a fost exact cum am visat. Vă îmbrățișăm.” Florin: “Mulțumim pentru suportul și efortul vostru. Ne-a plăcut foarte mult totul. Iar Preotul a fost pur și simplu extraordinar, o să-l sun și eu să-i mulțumesc încă o dată.”

ne-ați câștigat încrederea

A fost MINUNAT!!! Comunicarea pe parcursul evenimentului a fost perfectă, ne-ați câștigat încrederea și nu ne-ați dezamăgit, dimpotrivă! Buchetele, coronițele, decorurile ne-au copleșit! Furnizorii recomandați excelenți! Toate au mers ca pe roate, dar cel mai mult ne-am bucurat să vă avem alături de noi! Mulțumim întregii echipe Nuntă La Mare pentru o nuntă de poveste, a fost ca un vis frumos devenit realitate!

... ne-au fost alături ca prieteni și ne-au încurajat mereu să facem ceea ce simțim

“Când ne gândim la nunta noastră, ne gândim la Nunta La Mare, pentru că tot visul minunat pe care l-am trăit nu era posibil fără ele. Locuim în Londra de mulți ani și când am luat decizia că sufletul nostru e tot aproape de marea de acasă, știam că cea mai mare problemă va fi să găsim pe cineva care gândește și simte ca noi. După câteva telefoane la furnizori și organizatori de evenimente părea că va fi imposibil și că lucrurile se fac într-un anume fel, că nu există flexibilitate și că va trebui să acceptăm ce ne displace cel mai puțin. Ne-am înșelat amarnic și imediat ce am încheiat prima noastră întâlnire cu Andreea și Ramona, am decis la unison cu soțul meu că Almira Events este echipa de care avem nevoie. Deși oferă servicii pe placul tuturor, parțial sau integral, noi am știut că vom lăsa absolut tot pe mâna lor. Se știe că planificarea unei nunți este un mare efort, vine cu atâta bucurie și emoție dar și cu griji și probleme. Planificarea unei nunți din altă țară, când ambii parteneri au un job solicitant creează și mai multe griji și probleme. Cu atât mai mult că amandoi suntem firi încăpățânate, am vrut să facem totul pe cont propriu ca toți cei dragi să fie invitați la nunta noastră, să se bucure de ea și să fie plăcut surprinși de ceea ce am realizat. Pentru noi colaborarea nu a însemnat doar planificarea unei nunți, a însemnat mult mai mult. Am avut ajutorul și sprijinul lor în toată această aventură și mereu s-au asigurat că ne bucurăm de acele momente unice la fiecare pas din planificare iar grijile și stresul să le lăsăm pe mâna lor. Ne-au ajutat să ne punem de acord și au găsit un punct comun între perspectivele noastre și le-au îmbinat armonios. Ne-au liniștit când emoțiile ne copleșeau, ne-au fost alături ca prieteni și ne-au încurajat mereu să facem ceea ce simțim că vrem. De multe ori aveam idei care nu credeam că avem vreodată cum să le punem în practică, la care mereu am primit același raspuns: “Sigur că se poate!” Au colaborat cu toți furnizorii de la început la sfârșit, tot ce noi aveam de făcut era să spunem ce ne dorim. Am colaborat cu oameni frumoși, punctuali, respectoși și profesionali. E greu să alegi furnizori când nu ai experință sau nu știi exact ce vrei, și aici ca și în toate celelalte momente, Nunta La Mare a fost lângă noi să ne ajute să luăm aceste decizii. Mi-am dorit să nu am emoții, să mă bucur de fiecare moment din nunta noastră, să nu îmi fac griji că atunci când începe ziua cea mult așteptată toate sunt stabilite și tot ce rămâne e să te bucuri. Am reușit (deși nu credeam) cu brio (am spus și în filmarea nunții ca dovada haha) pentru că am avut cea mai bună echipă. Avem amintiri pe care le vom prețui toată viața și nu putem decât să fim recunoscători pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi. Sperăm că viața să ne mai aducă cumva împreună, să planificăm un alt eveniment alături de voi. Cu dor și recunoștință, Dorina și Gabriel Oprea.”

Dar, cine sunt eu ca să vă promit această îndrumare pas cu pas?

Bună! Sunt Ramona!

Când nu mă bucur de timpul petrecut pe plajă cu soțul meu George, și fiul nostru, Albert, sau nu savurez o cafea delicioasă sau o Margarita, mă ocup cu planificarea nunților la mare de 5 stele. 😉

Într-o seară ploioasă de octombrie a anului 2010, la un pahar de vin, am simțit că vreau să creez momente memorabile de frumusețe și conexiune.

Ploaia, vinul, entuziasmul, un pic de inconștiență și dorința de a lua viața în piept și a porni o afacere proprie, au pus bazele a ceea ce urma să devină

Nunta La Mare.

După 13 ani, ceea ce mă motivează să dau întotdeauna tot ce am mai bun fiecărui proiect este un mix al iubirii împărtășite de clienții mei, aprecierea lor pentru natură și sentimentul comun de libertate pe care marea ni-l insuflă.

În acești 13 ani, am planificat peste 300 de evenimente, creând experiențe unice pentru cupluri, familiile și invitații acestora.

Și dacă îmi permiteți, iată cum am de gând să creez asta și pentru voi..

Still Undecided?

Dacă încă nu sunteți 100% siguri că vreți să alocați o după-amiază în care să folosiți împreună tool-ul Nunta La Mare Builder pentru a vă simplifica procesul lung de planificare a nunții....

… hai să ne asigurăm că aceasta este alegerea potrivită pentru voi.
Oh & P.S.: Și dacă alegeți să colaborați cu noi pentru a vă planifica nunta la mare, investiția în Nunta La Mare Builder se va scădea din pachetul de planificare ales. Auziți valurile șoptindu-vă „win-win”?

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip