Why We Do This

Am ales să ne dedicăm planificării și design-ului de evenimente din mai multe motive – o pasiune pentru frumos, dragostea de mare, a thing for organization și dorința de a le împărtăși cu cei din jur.

În cele din urmă, însă, bucuria de a vedea strălucirea din ochii miresei și a mirelui în timp ce devin soț și soție reprezintă cea mai profundă sursă de inspirație pentru noi.

Și cuvintele lor de mulțumire după ce își zic "DA", reprezintă cireașa de pe tort(ul de nuntă 😉).

Sunt oameni calzi și empatici

"Echipa Nuntă La Mare a transformat nunta noastra într-o poveste și a fost atât de frumos prezentată în ziua evenimentului încât toți invitații noștri au rămas impresionați. Toată echipa a fost de la început alături de noi, foarte bine pregătiți, cu idei concepute pe baza dorintelor și personalității noastre, simțindu-i un real sprijin pe tot parcursul pregătirilor. Astfel că, văzând toata implicarea și ce a ieșit din mâinile acestei echipe pana-n ziua nunții, am putut să ne bucurăm cu adevărat de eveniment și de invitații noștri știind că Ramona și echipa ei sunt acolo pentru orice lucru ce ține de organizare. Și mai mult de o echipă foarte bine organizată, sunt niște oameni care înțeleg stresul mirilor și dorința de a ieși un eveniment perfect, oameni calzi, empatici și care în final ne-au ajutat sa avem “our memorable fairytale wedding”.

O nuntă la mare, un vis devenit realitate

"Nuntă la mare, un vis devenit realitate care cu ajutorul vostru a ieșit așa cum ne-am imaginat. Sunteți o echipă minunată, profesionistă care a ținut cont de la început de toate nevoile și dorințele noastre. Mulțumim întregi echipe pentru efortul depus și atenția acordată!🤗 Ramona,îți mulțumesc pentru buchetele mele minunate, pentru arcada de pe plaja care a ieșit mai frumos decât ne-am așteptat, pentru decorul din local, pentru toate detaliile mici care pentru noi au contat foarte mult. A fost o plăcere să colaborăm, de oameni ca voi avem nevoie toți cei care își doresc să își pună în practica viziunea, ba mai mult, să se lase inspirați de voi și sigur nu vor fi dezamăgiți. Să nu încetați să faceți cât mai mulți oameni fericiți. Va mulțumim!🙂🤗"

CÂT DE PROFESIONAL A FOST PROCESUL

"Ce experiență absolut minunată am avut lucrând cu Ramona și echipa Nuntă La Mare pentru nunta noastră din septembrie 2022! Dacă aș putea da aici 7 stele, le-aș da pe toate, de câte 7 ori! Ne-am dorit o nuntă care să fie în stilul nostru mai... non-conformist: călătorim 6-10 luni pe an, lucrăm freelance și nu am mai avut birouri din 2017 și respectiv 2019, credem în libertate, în oameni și în grija pe care o avem unii de ceilalți, dar și de planetă. Și ne plac petrecerile, muzica și voia bună. Am vrut ca toate lucrurile astea să se reflecte într-un eveniment pe care [cel puțin, sperăm] nu vom mai avea ocazia să-l organizăm. :) Dar pentru că eram în Asia când ne-am logodit și am început pregătirile cu organizarea, în curând ne-am dat seama că nu vom putea să ne ocupăm de la distanță, mai ales că urma să revenim în Europa abia după 6 luni, cu doar 3 luni înainte de nunta - a, și...nici nu locuim în România. :) Așa că, la sfatul unei prietene, am ajuns la Nuntă La Mare. Am avut o primă consultație cu Ramona Macovei, în urma căreia am primit multe, multe informații valoroase, de la locații la furnizori, decor și buget, și ne-am dat seama că ne va fi imposibil să ne ocupăm de tot de la distanță, cum am scris - plus, nu am fi avut timp de asta pe lângă restul lucrurilor de zi cu zi, așa că am decis să lucrăm cu Nuntă la Mare. Pe parcursul celor 9 luni, Ramona și echipa ei au lucrat behind the scenes la a găsi locația perfectă [Sandalandala în Vama Veche], meniul perfect, furnizorii perfecți [muzica, entertainment, hair & make-up, you name it] și la a le aduna pe toate într-un concept unic nouă. Am apreciat mult cât de organizate au fost fetele, cât de profesionist a fost procesul, cât de mult ne-a reprezentat conceptul și cât de superb a ieșit decorul... mai ales cum de la noi nu s-a simțit nici pe departe cât efort au depus oamenii ăștia să iasă totul așa cum ne-am imaginat... and more. În ziua cea mare, având totul pregătit până în ultimul detaliu, ales cu grijă să ne reprezinte pe noi și pe lucrurile și valorile care ne ghidează, noi am avut doar grija pregătirilor acasă, apoi am ajuns la locație. Și deși știam cum va arăta locul și cum va decurge programul, am fost încontinuu emoționați de atmosferă faină au pus oamenii ăștia la cale pentru noi. Suntem recunoscători până în măduva oaselor pentru cât de mult au muncit ca să nici nu se simtă că e vreun efort depus acolo - nu doar că totul a decurs fără probleme, noi am fost doar responsabili să ne simțim bine, așa că ne-am petrecut ziua și noaptea bucurându-ne, dansând și chiuind alături de oamenii noștri dragi până dimineață! Vă mulțumim încă o dată pentru absolut tot, Ramona, George și Andreea și mult succes în continuare! Cu mult drag, Ioana & Denis"

totul a fost super

“Bună bună ☺️ Totul a fost super. Sunteți geniale fetelor 🤗😘 Mulțumim mult pentru tot❤️😘”

Ne pare bine că ne-am cunoscut

“Bună! Pe vremea asta săptămâna trecută eram cu toții în fervoarea evenimentului nostru. A trecut repede timpul în acea zi dar și cel de atunci până astăzi când s-au mai așternut lucrurile pentru noi. Pentru Mariana și pentru mine a fost un eveniment foarte reușit și pentru asta vă mulțumim vouă în particular. Am primit și mult feedback pozitiv din partea invitaților, le-a plăcut mult tuturora! Ne pare bine că ne-am cunoscut și vă dorim și vouă evenimente reușite și apoi relax-ul binemeritat!”

Suntem foarte mulțumiți

“Andreea și Ramona vă mulțumim mult mult pentru ajutorul vostru! Totul a ieșit super frumos! Suntem foarte mulțumiti de cum a fost 💗💗💗 Feedbackul de la invitați a fost la fel, s-au simțit foarte bine”

A ieșit totul așa cum ne-am dorit

“Bună fetelor! Vă mulțumim că ne-ați ajutat să punem în practică toate ideile și ați contribuit și voi cu multe dintre ele. A ieșit totul așa cum ne-am dorit. Decorul a fost mi-nu-nat! Mulțumim încă o dată! Vă pupăm 💛”

Profesionalism, creativitate, afinitate pentru frumos

… sunt cuvintele ce caracterizează echipa Nuntă La Mare. Aranjamentele au fost peste așteptările noastre, iar faptul că visul nostru a devenit realitate datorită echipei putem spune că recomandăm cu drag tuturor îndrăgostiților acest concept.

Recomand cu inima deschisă

“Recomand cu inima deschisă. Am avut nunta perfectă, organizată în doar 3 săptămâni. Spontaneitatea este ceea ce caracterizează cuplul nostru, iar pentru ca nunta noastră să fie așa cum ne-am dorit într-un timp scurt, am știut că avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce vrem, să fie prompți și profi. I-am găsit în echipa Nunta La Mare.”

... Cea mai bună echipă

Recomand din tot sufletul, cea mai tare echipă! Profesionalism, bun gust și niste persoane deosebite! Ne-au organizat o nuntă de vis în doar 4 săptămâni. Bravo fetelor, Ramona și Andreea! Vă multumesc încă o dată că am avut ocazia să colaborăm! Sunteți the best!😘

Best unconventional wedding...

“Best unconventional wedding of the year 😀 … și reacția de la oamenii care au fost prezenți e că a fost cea mai frumoasă nuntă la care au fost!!! Multumiiiiiimmmmmm :)”

Ne-ați oferit nunta perfectă...nunta noastră de vis!

"De la prima și până la ultima întâlnire cu Andreea și Ramona un lucru a fost deosebit de clar … experiența și profesionalismul lor în domeniu și-a spus cuvântul! Atenția la dorințele noastre, atenția la detalii, atenția la bun gust dar și buget …. și simplitatea cu care au luat tot greul și stresul de pe umerii noștri ne face să recomandăm Nunta la Mare cu cel mai mare drag și cea mai mare încredere! Colaborare de 1 an pentru pregătiri în care totul a decurs perfect și ni s-a oferit nu numai nunta mult visată dar și extra! Nu am fi reușit fără voi! Nu știm cum să vă mulțumim suficient pentru tot ce ați făcut pentru noi … am avut la propriu o zi de vis datorită implicării și perfecționalismului și profesionalismului vostru! Ne-ați oferit nunta perfectă … nunta noastră de vis! Sunteți absolut minunate! Vă rămânem etern recunoscători!”

Mi-a plăcut foarte mult aranjamentul

“Mi-a plăcut foarte mult aranjamentul! Simplu și delicat, așa cum mi-am dorit! Rafinat și intim!!!! Mulțumim frumos!”

... ne-au fost alături ca prieteni și ne-au încurajat mereu să facem ceea ce simțim

“Când ne gândim la nunta noastră, ne gândim la Nuntă La Mare, pentru că tot visul minunat pe care l-am trăit nu era posibil fără ele. Locuim în Londra de mulți ani și când am luat decizia că sufletul nostru e tot aproape de marea de acasă, știam că cea mai mare problemă va fi să găsim pe cineva care gândește și simte ca noi. După câteva telefoane la furnizori și organizatori de evenimente părea că va fi imposibil și că lucrurile se fac într-un anume fel, că nu există flexibilitate și că va trebui să acceptăm ce ne displace cel mai puțin. Ne-am înșelat amarnic și imediat ce am încheiat prima noastră întâlnire cu Andreea și Ramona, am decis la unison cu soțul meu că Nuntă La Mare este echipa de care avem nevoie. Deși oferă servicii pe placul tuturor, parțial sau integral, noi am știut că vom lăsa absolut tot pe mâna lor. Se știe că planificarea unei nunți este un mare efort, vine cu atâta bucurie și emoție dar și cu griji și probleme. Planificarea unei nunți din altă țară, când ambii parteneri au un job solicitant creează și mai multe griji și probleme. Cu atât mai mult că amandoi suntem firi încăpățânate, am vrut să facem totul pe cont propriu ca toți cei dragi să fie invitați la nunta noastră, să se bucure de ea și să fie plăcut surprinși de ceea ce am realizat. Pentru noi colaborarea nu a însemnat doar planificarea unei nunți, a însemnat mult mai mult. Am avut ajutorul și sprijinul lor în toată această aventură și mereu s-au asigurat că ne bucurăm de acele momente unice la fiecare pas din planificare iar grijile și stresul să le lăsăm pe mâna lor. Ne-au ajutat să ne punem de acord și au găsit un punct comun între perspectivele noastre și le-au îmbinat armonios. Ne-au liniștit când emoțiile ne copleșeau, ne-au fost alături ca prieteni și ne-au încurajat mereu să facem ceea ce simțim că vrem. De multe ori aveam idei care nu credeam că avem vreodată cum să le punem în practică, la care mereu am primit același răspuns: “Sigur că se poate!” Au colaborat cu toți furnizorii de la început la sfârșit, tot ce noi aveam de făcut era să spunem ce ne dorim. Am colaborat cu oameni frumoși, punctuali, respectuoși și profesionali. E greu să alegi furnizori când nu ai experiență sau nu știi exact ce vrei, și aici ca și în toate celelalte momente, Nuntă La Mare a fost lângă noi să ne ajute să luăm aceste decizii. Mi-am dorit să nu am emoții, să mă bucur de fiecare moment din nunta noastră, să nu îmi fac griji că atunci când începe ziua cea mult așteptată toate sunt stabilite și tot ce rămâne e să te bucuri. Am reușit (deși nu credeam) cu brio (am spus și în filmarea nunții ca dovada haha) pentru că am avut cea mai bună echipă. Avem amintiri pe care le vom prețui toată viața și nu putem decât să fim recunoscători pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi. Sperăm că viața să ne mai aducă cumva împreună, să planificăm un alt eveniment alături de voi. Cu dor și recunoștință, Dorina și Gabriel Oprea.”

Totul a fost exact cum am visat

Andreea: “Mulțumim mult că ne-ați ajutat să ne trăim această minunată poveste. Mulțumim și pentru cadou. Totul a fost exact cum am visat. Vă îmbrățișăm.” Florin: “Mulțumim pentru suportul și efortul vostru. Ne-a plăcut foarte mult totul. Iar Preotul a fost pur și simplu extraordinar, o să-l sun și eu să-i mulțumesc încă o dată.”

Ne-ați făcut să credem că totul a fost mai degrabă o relație de prietenie decât o simplă colaborare

Ana: “Vă mulțumim încă o dată pentru că ați fost profesioniste și atente mereu cu noi. Ne-ați făcut să credem că totul a fost mai degrabă o relație de prietenie decât o simplă colaborare. Vă dorim mult succes în continuare în ceea ce faceți și să rămâneți mereu așa cum ați fost de când vă cunoaștem noi, adică super :). Sperăm că și noi am fost niște clienți ok și că nu v-am stresat prea tare cu exigentele noastre. Va pupam!” Dragoș: “Mulțumim echipei Nuntă La Mare pentru tot!!! Cuvintele cheie sunt: profesionalism, seriozitate, disponibilitate, dedicare, bun gust, imaginatie!!! Ne-a facut o mare plăcere să colaboram cu voi, a meritat fiecare bănuț și vă dorim mult succes în continuare!! “

ne-ați câștigat încrederea

A fost MINUNAT!!! Comunicarea pe parcursul evenimentului a fost perfectă, ne-ați câștigat încrederea și nu ne-ați dezamăgit, dimpotrivă! Buchetele, coronițele, decorurile ne-au copleșit! Furnizorii recomandați excelenți! Toate au mers ca pe roate, dar cel mai mult ne-am bucurat să vă avem alături de noi! Mulțumim întregii echipe Nuntă La Mare pentru o nuntă de poveste, a fost ca un vis frumos devenit realitate!

Cei mai talentați!

Cei mai talentați! Datorită vouă am avut o nuntă ca în povești!!! Vă mulțumim din suflet pentru tot!!

Decorul a fost un vis

"Vă mulțumesc încă o dată pentru tot. Decorul a fost un vis și a contribuit mult la reușita petrecerii. Voi ați fost extrem de profesioniste și ați avut cheia succesului. Mulțumesc din suflet!"

uau, n-am mai văzut așa ceva!

Vă mulțumim mult pentru tot! Toate accesoriile au fost deosebite, extrem de frumoase și apreciate – expresia generală a fost “WOW, n-am mai văzut așa ceva!”. 🙂 Mulțumim încă o dată și vă dorim mult succes în ceea ce faceți, faptul că bucurați ochii și sufletele cu minunățiile voastre e mare lucru!

Toate acestea ne-au făcut să ne simțim confortabil

"Acum că nunta a trecut și la fel și emotiile 🙂, mulțumim echipei Nuntă La Mare pentru toată implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă. Pe lângă faptul că aranjamentele au fost minunate și exact cum ni le-am imaginat, ne-au impresionat răbdarea și dedicarea cu care vă faceți meseria. Toate acestea ne-au făcut să ne simțim confortabil să lucrăm împreună și să avem încredere că totul va merge perfect (ceea ce s-a și întâmplat). A fost o plăcere să lucrăm împreună și sper să mai avem această ocazie și în viitor. Mult succes în continuare și să rămâneți mereu aceeași oameni veseli!"

am fost extrem de mulțumiți

"Mulțumim din suflet pentru implicare și profesionalism. Echipa Nuntă La Mare ne-a ajutat să avem incluse în nunta noastră toate detaliile pe care ni le puteam imagina (poate nu și exprima în cuvinte). Totul a decurs perfect și am fost extrem de mulțumiți de serviciile oferite. Vă recomandăm cu căldură Nuntă La Mare pentru evenimentul mult visat."

Totul a arătat splendid

"Mulțumim mult pentru tot. Totul a arătat splendid, iar invitații au fost impresionați. Apreciez mult ceea ce ați făcut pentru noi și vă urez să aveți cât mai multe evenimente pe viitor. Ne auzim la botez :))"

totul a arătat calitativ din toate punctele de vedere

"Încă o dată mulțumim pentru tot! A fost o zi extraordinară pentru noi și asta datorită tuturor care s-au implicat la fel ca și noi în organizarea acestui eveniment. Referindu-mă la aspectele de care v-ați ocupat voi, vă felicit pentru munca depusă și într-adevăr ați reușit să faceți lucruri minunate iar petrecerea noastră a fost deosebită. Mi-a placut enorm faptul ca ați folosit flori mai rar întâlnite 😍😬 și totul a arătat calitativ din toate punctele de vedere. Mulțumim întregii echipe! 😘😘😘❤️❤️❤️"

un decor minunat

"Mulțumim din suflet Ramona și întregii echipe Nuntă La Mare. Ați realizat cu multă migală un decor minunat, iar buchețelele vor rămâne pentru totdeauna amintiri de preț păstrate la loc de cinste în casa noastră. Vă îmbrățișăm și vă dorim să aduceți tuturor mirilor cel puțin la fel de multă bucurie, așa cum ne-ați adus nouă și invitaților noștrii."

cea mai frumoasă zi din viața noastră

"Am vrea să începem cu concluzia: am avut cea mai frumoasă zi din viața noastră. Având în vedere ca nunta noastră s-a desfășurat într-un cadru destul de non-conformist (Vama Veche), Ramona a reușit să ne înțeleagă toate dorințele și să ne ofere un cadru de poveste. Ingredientele principale au fost imaginația, răbdarea și dăruirea. De toate acestea a dat dovadă, fiind de la început pe aceeași lungime de undă cu noi și reușind să facă față tuturor provocărilor apărute pe perioada pregătirilor. Felicitări pentru tot ceea ce faceți, vă vom recomanda cu drag de fiecare dată când vom avea ocazia! 🙂"

Superb!

"A aratat totul de vis. Superb! Mulțumim!"

au făcut din nunta noastră un eveniment memorabil

"Imaginație, bun gust, servicii excelente! Am colaborat pentru organizarea nunții noastre la mare, și deși am contactat această firmă pe ultima sută de metri, au găsit timp, resurse și energie să ne ajute cu organizarea și cu idei care au făcut din nunta noastră un eveniment memorabil! Recomand cu toată încrederea!”

ne-am lăsat pe mâinile echipei cu toată încrederea

"În cea mai importantă zi din viața ta iți dorești să ai alături oameni pe care să te poți baza. Iar noi am avut un partener de nădejde la nunta noastră: echipa Nuntă La Mare. Am avut un cadru minunat, elegant, diafan și de bun gust. Totul a fost fără cusur, iar noi ne-am lăsat pe mâinile echipei cu toată încrederea. Am avut parte de servicii de calitate și de seriozitate. Cheia succesului a fost comunicarea. Ideile noastre au fost puse în practică, iar sfaturile echipei au fost extrem de valoroase. Mulțumim Nuntă La Mare!"

ne-a ajutat cu atât de multe lucruri

Cum să încep 🙂
După logodnă ne-am hotărât să apelăm la un wedding planner. Noi nu locuim în țară și lucrul acesta a făcut și mai mult să ne dorim ajutor. Deși, chiar dacă am fi locuit în țară cu siguranță am fi apelat la Ramona și echipa ei. La început nu știam exact ce implică a organiza o nuntă așa cum ne doream cu adevărat. Am crezut că e destul de simplu, locație, formație, meniu și cam atât. Ei bine, ne-am înșelat, sunt atât de multe detalii de pus la punct la care nici nu te gândești. Aveam niște idei de la care am plecat dar, fiind prima noastră nuntă :)), nu știam cum să le concretizăm încât să iasă totul perfect. Nunta noastră a avut loc anul acesta, în vară, într-o locație care doar ce se deschisese, probabil a fost a 2-a nuntă, sau chiar prima cu un număr mai mare de invitați. Încă de la început au fost provocări legate de locație (ce se întâmplă dacă vântul e puternic, cum luminam locația seară dacă nu ne plac luminile de la locație), plus multe multe altele pe care dacă le voi descrie aici lumea își pierde răbdarea să citească. Ce pot să spun pe scurt e, că îți dorești o nuntă în timpul căreia să te concentrezi pe partener și invitați, să te bucuri de tot ce se întâmplă și să nu ai de-a face cu probleme organizatorice sau de alt tip. Aici intervine Ramona și ne-a ajutat cu atât de multe lucruri de care aveam nevoie cât și chestii în plus, despre care nu discutasem. A reușit să rezolve super rapid mici probleme care au apărut pe moment, noi nici nu ne-am dat seama despre ele în timpul nunții. Asta a fost important pentru noi. Deci, nu îmi pot imagina cum ar fi fost nunta noastră fără ajutorul Ramonei și echipei. Pentru mai multe detalii, nu știu dacă se poate, dar mă puteți contacta și vă răspund cu mare plăcere tuturor (în timpul pe care îl am disponibil).

Petrecere Dusk Till Dawn

"Poate sună desuet, dar cuvintele chiar n-o sa poată descrie pe de-a întregul experiența noastră cu echipa Nuntă la Mare. Dacă ar fi doar unul care sa cuprindă cum am colaborat, cum a ieșit, cum ne-am simțit - ar fi EPIC! De la brieful initial de acum un an și trei luni, la discuțiile detaliate pe tot parcursul, grija pentru cele mai mici detalii, profesionalismul și recomandările experte, lista incredibilă de furnizori și parteneri, decorul final care a depășit toate așteptările, sprijinul 1000% in ziua Z până la răsărit si după, zâmbetul și calmul care ne-au liniștit mereu, căldura și prietenia dintr-o cutie verde de catifea la final - totul, absolut totul a fost minunat! Ramona, George si întreaga echipă - vă mulțumim din inimă ca ne-ați făcut cei mai fericiți, pe noi și pe toți invitații noștri din toate colțurile lumii! E clar, fără nici un dubiu voi sunteți alegerea perfectă pentru cei care își doresc marea aproape in ziua cea mare ❤️ Imbrățișări multe!!"

AM APRECIAT ȘI IUBIT FIECARE DETALIU

"Dragă Ramona, Îți mulțumim că ai fost ochii și imaginația noastră, îți mulțumim pentru concept, temă și decor. Fiecare detaliu a fost apreciat de noi și îndrăgit maxim. Îți mulțumim pentru răbdare, înțelegere și profesionalism. Ne super bucurăm că te-am întâlnit și îți mulțumim pentru imaginația ta. Am reușit să facem parte din același film, ceea ce a fost minunat și superb. Sperăm într-o zi să ne revedem! Ești minunată! Delia, Daniel & Ezra"

...DEDICARE, PROFESIONALISM, ȘI BUN GUST

"Echipa Nuntă La Mare este cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru nunta noastră. Ne-au dat sfaturi, ne-au răspuns la întrebări în cel mai scurt timp posibil, s-au dedicat în totalitate evenimentului și s-au ocupat de tot ce aveam nevoie și de ce nici nu bănuiam că ne va fi de folos. Suntem încântați de rezultatul final și nu ne putem imagina cum ne-am fi descurcat fără ei. O echipă de oameni speciali, mulțumesc!""

Mulțumim mult pentru tot

“Neațaaa 😂 Dormiți? Noi suntem în drum spre holidayyyy! Mulțumim mult pentru tot 🥁✨🙏 A fost grozav, parcă a trecut prea repede 😇 Am primit un feedback foarte bun de la invitați. Chiar v-a ieșit super bine 👌”

Toți invitații au fost încântați

Bună! 🤗 Voiam să vă mulțumim mult pentru efortul depus, evenimentul a ieșit exact așa cum ne-am dorit! De la cununia pe plajă până la decorurile restaurantului, candy barul și florile superbe, muzica foarte ok și mâncarea la fel! Toți invitații au fost încântați și asta se datorează în mare parte vouă! Mulțumim încă o dată! Cu drag, Alina si Andrei!🌈🍾

cea mai tare nuntă...

Începem și noi să ne revenim 😅 Vă mulțumim din suflet pentru toooot! 🥰🤗 A fost suuuper frumos, cea mai tare nuntă la care am fost 🤣 ne-am distrat maxim și am auzit numai de bine și de la invitați 😆🥳ce să mai, a fost o nuntă super reușită! ” Cosmin – “Mulțumim pentru tot 🙂 a ieșit foarte mișto 😁”

... a ieșit totul așa cum ne-am dorit!

În primul rând vă mulțumim tare mult pentru tot sprijinul, implicarea și suportul! Sunteți minunate! Chiar dacă vremea a fost capricioasă, a ieșit totul așa cum ne-am dorit și vă mulțumim! Decorul superb, tortul delicios, preotul exact pe sufletul nostru, Irina super super, locația perfectă și mâncarea delicioasă!

Parcă eram într-un film, totul a fost mai mult decât visam

"Buna! Revin târziu cu un feedback referitor la evenimentul avut la începutul lunii septembrie 2020. Când am fost ceruta in căsătorie de superbul meu soț, am știut ca vreau să fac nunta pe plajă. Și neștiind nimic despre această industrie a mariajelor, primul lucru a fost să caut pe google. Și asa am ajuns la 2 firme de organizare evenimente care se ocupau cu nunți pe plajă. Voi și încă o firma de la care am cerut exact aceleași informații. Recunosc, am plecat cu inima încărcată de remușcări deoarece mi se părea imposibil ca cineva sa organizeze nunta de vis fără sa ne cunoască personal de mai mult timp. Însă dupa câteva discuții pe mail și parcă și video pe telefon, am zis sa încerc o întâlnire cu voi. Și uite așa, am ajuns la prima întâlnire la mare, cu doua doamne absolut minunate care într-o conversație de 2 ore m-au convins să continui acest plan “nebunesc”. De ce “nebunesc”? Păi un cuplu, venit de la București, fără nici o idee despre ce își doresc, au lăsat totul pe mâna unor persoane care până la urma nu ne cunoșteau. Am mers la magazin, mi-am cumpărat rochia de mireasă și am așteptat ziua cea mare. Până când nu am ajuns efectiv pe plajă, nu am știut ce “mă așteaptă”. Și nu pot sa spun decât atât. AM CREZUT CĂ VISEZ! Parcă eram într-un film, totul a fost mai mult decât visam. De la arcada de flori, buchetele noastre, aranjarea meselor, slujba, cazarea, TOTUL a fost perfect! Si nu am mișcat nici un deget. Sunteți niște oameni absolut minunați și speciali care știu să facă alți oameni să se simtă speciali. Nu am cuvinte să vă spun câtă recunoștință am pentru voi, cât de superb m-am simțit și cât de bine m-ați făcut voi sa fiu. Vă mulțumesc enorm, vă doresc la cât mai multe evenimente și cu mare drag si căldură vă recomand întregii lumi! Nu aș fi visat ceea ce s-a întâmplat in realitate! Ceea ce voi ați creat! Felicitări oameni dragi! Mă bucur ca mi-am pus încrederea în cea mai legată echipă. PS: still very happy together, ba și cu doi copilandri după noi. Dacă erați la Bucuresti, vă puneam să mă ajutați si cu botezurile lor! Vă pup și va îmbrățișez!"

ce ați făcut a fost incredibil

“Bună fetele mele dragi 🤗😘 Mulțumim din suflet pentru urări iar ce ați făcut a fost incredibil!!! Nu cred că există cuvinte să putem să ne arătăm recunoștința. Totul la superlativ, vă mulțumim din suflet! ❤🤗😘😍😍😍”

Am avut nunta de vis

“Am avut nunta de vis, cu picioarele în nisip, datorită Ramonei și Andreei. A fost nevoie doar de câteva întâlniri ca ele să înțeleagă și apoi să realizeze exact ce ne doream. Un decor minunat, aranjamente florale superbe, totul lucrat în detaliu. Fetele din echipa Nuntă La Mare sunt foarte discrete și cu muuultttt bun simț! Ne-au îndrumat către cei mai buni furnizori de servicii (tortul delicios, fotograf care a facut altfel de poze, în ton cu nunta). Pentru noi, echipa Nuntă La Mare, a reușit să construiască o superbă amintire. Avem o nuntă pe care o vom povesti peste ani! Vă mulțumim! Sunteți minunate!”

Totul a fost EXCEPȚIONAL!

“Totul a fost EXCEPȚIONAL! Vă mulțumesc din suflet, ceea ce ați creat a fost pur și simplu un vis. Mulțumim fetelor! Evenimentul nostru a arătat IMPECABIL! A fost cu mult mai frumos decât am visat. Vă recomand cu drag și voi purta mereu în suflet imaginea acestei zile, la a cărei frumusețe ați contribuit!”

Servicii de nota 1000!!!!

“Servicii de nota 1000!!!! Recomandăm cu toată încrederea! În septembrie 2018 am avut o foarte frumoasă coloborare cu această echipă minunată! Ne-am facut jurămintele la malul mării, restaurantul pe care l-am ales a fost de asemenea la doi pași de mare. Am avut norocul să dăm peste acești oameni superbi care ne-au sprijinit enorm în realizarea visului nostru și anume: acela de a avea o nunta la mare. Orice cereri, întrebări, nelămuriri am avut, toate aspectele le-am discutat și s-a găsit rezolvare pentru absolut orice. Nu a fost nimic ca acești oameni să nu poată face! Am avut mai multe întâlniri, am schimbat idei, ne-am sfătuit. Și cea mai mică idee, sugestie ne-a fost luată în seamă! Dacă vreți ca totul să fie despre voi și calitatea serviciilor/produselor prestate să fie la absolut, colaborați cu ei! Această echipă pentru noi înseamnă: #profesionalism #devotament și foarte mult bun gust! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru decorul simplu și elegant care ne-a lăsat cu gura căscată chiar dacă stabilisem împreună ce și cum va fi!!! Fără voi nunta noastră la mare nu ar fi fost un tot! 🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️”

Totul a fost perfect...

“Bună Andreea & Ramona! Și noi dorim în primul rând să vă mulțumim din suflet pentru colaborare, efortul depus, faptul că ne-ați îndeplinit cele mai mici dorințe astfel încât să avem o zi de vis! Totul a fost perfect, ne bucurăm enorm că am ales să vă avem alături și invitații noștri nu au ezitat să-și exprime și ei admirația față de decorul minunat și atenția la detaliu. Ne-am simțit cu toții ca într-un basm la malul mării! 😀 Nu au întârziat să apară nici întrebările cu privire la organizare și cu drag vă recomandăm tuturor celor interesați. Vă dorim o toamnă superbă cu evenimente frumoase și spor la treabă! Vă îmbrățișăm cu drag!” Pentru viitorii miri: “Pentru cei care sunt din Constanța și în general de pe costa Mării Negre, au în minte o nuntă cu tematică marină și nu locuiesc în România, așa ca mine, fetele de la Nuntă La Mare sunt a 8-minune a lumii. 😄 De la invitații, buchete mireasă și nașă, accesorii mire și naș, lumânări cununie, până la decorațiuni restaurant/terasă, candy bar și câteva pretenții de mireasă pe care mi le-am permis 😬 toate s-au materializat cu o grijă deosebită pentru detalii (aviz perfectioniștilor 😉), naturalețe și punctualitate, și au făcut ca ziua noastră să fie superbă fără să trebuiască să ne gândim că ceva/orice nu o să fie la locul lui sau o să fie uitat.“În slujba mirilor” pare să fie deviza echipei Nuntă La Mare iar cei care cred ca nu au nevoie de un event planner și că o să facă ei singuri tot, credeți-mă pe cuvânt că nu o să iasă ever atât de frumos ca atunci când cineva aplică un concept de la început și până la sfârșit. Complimentele și admirația au curs valuri și noi înșine suntem pe vecie îndrăgostiți de ambientul nunții noastre și le rămânem veșnic recunoscători fetelor pentru tot ce au făcut pentru noi.”

...a fost minunat totul

“Bună fetelor, ce faceți? Noi am ajuns înapoi în însorita Anglie (chiar e, for once 🙂 ) și pot, în sfârșit, să stau un pic jos și să vă scriu. (…..). Îmi pare foarte rău că nu am mai ajuns la voi că tare v-aș mai fi strâns în brațe pe amândouă pentru tot ce ați făcut pentru noi, a fost minunat totul. O să vă recomand cât pot de tare tuturor, foarte multă lume m-a întrebat cine a mi-a făcut buchetul ăla superb de flori, cine s-a ocupat de decorat, etc. (……) 😀 Vă pup și vă îmbrățișez și mulțumesc din suflet încă o dată pentru tot!” Pentru viitorii miri: “Am auzit că planificarea unei nunți este un proces foarte stresant. Noi nu avem de unde să știm asta, au făcut fetele de la Nuntă la Mare totul pentru noi, cu minimum de indicații, iar la final totul a depășit așteptările. Așa că dacă aveți gânduri buclucașe, vă recomand din toată inima să profitați de oferta lor și să mergeți să le cunoașteți. Sunt calde și frumoase iar Ramona face, hands down, cele mai frumoase buchete de flori. ❤️”

The Best Wedding Planner!!!!

“Multumim pentru zâmbetele pe care le-ați adus în viața noastră! Ați fost echipa creatoare a unei amintiri de vis! The Best Wedding Planner !!!!”

Totul a decurs perfect

Ca bărbat nu poți cuprinde dimensiunea decorațiunilor și florilor decât dacă ai o latură feminină dezvoltată. Eu nu am și aici țin să mulțumesc echipei pentru zâmbetul uimitor pe care l-au lăsat pe fața soției mele la vedera florilor cât și a aranjamentelor de la local. Totul a decurs perfect, o întâlnire a fost suficientă ca această echipă să citească dorințele din sufletul nostru. Au facut totul la cel mai mic detaliu și nu pot să indic vreo lipsă sau problemă de colaborare sau idei. De la cocarde până la aranjamente complexe au făcut imposibilul posibil. Cuvintele cheie sunt: mulțumesc, respect, profesioniști, oameni frumoși, implicare, atenție și deschidere la nou. Vă mulțumesc pentru tot și am să o invit și pe Cătălina să completeze cu un review mai detaliat! FLOWER POWER!!!!!

Totul a ieșit minunat

"Vă mulțumim pentru tot ajutorul acordat. Totul a ieșit minunat, a meritat tot efortul pentru acea seara. Mulțumim din nou!"

toate produsele au fost peste așteptările mele

"Mulțumesc pentru tot Ramona și Andreea! Mâinile voastre fac fericite multe miresici! Eu de ieri sunt toată numai un rânjet 😀😀 toate produsele au fost peste așteptările mele! 😍😍 Vă pup!"

Cei mai frumoși oameni!

"Cei mai talentați! Cei mai profi! Cei mai frumoși oameni! Lista poate continua… 😀 Vă ador și vă mulțumesc! Datorită vouă am avut cea mai frumoasă nuntă pe plajă! ❤ O poveste" <3 :* A story”

suntem foarte norocoși că v-am avut alături

"Nu știu dacă vă pot mulțumi în vreun fel pentru tot ce ați făcut pentru noi, ați făcut ca visul nostru să devină realitate: Macovei Ramona și întreaga echipă Nuntă La Mare! Vreau decât să vă spun că sunteți niște oameni minunați și că faceți parte din viețile noastre, suntem foarte norocoși că v-am avut alături într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața noastră."

o echipă minunată

"Pentru mine un rol extrem de important l-au avut florile. Nu mi-am dorit ceva clasic, mi-am dorit ceva mai special de care s-a ocupat o echipă minunată, echipa Nuntă La Mare. Sunt într-adevar niște profesionisti, pun multă pasiune și dăruire în tot ceea ce fac pentru ca cei care apelează la serviciile lor să se simtă cât mai bine în ziua nunții lor și să aibe o zi de neuitat. Sunteți niște oameni extraordinari și se vede că lucrați din plăcere și cu mult devotament. Țineți-o tot așa și mult succes în continuare!"

A fost un decor superb!

"Mulțumim mult pentru tot ajutorul! Am avut o nuntă ‘înfloritoare’ cu ajutorul vostru! A fost un decor superb! Sunteți minunați! 🙂 Ne bucurăm că ne-ați fost alături. Totul a arătat excelent!!"

è semplicemente fantastica l’artista Ramona

"Direi che è semplicemente fantastica l’artista Ramona ✨ che a realizzato un “bouquet di seishell” che a dato il tocco perfetto e creativo per il bouquet del giorno speciale e sicuramente continuerà a dare piacere come una decorazione domestica anche dopo il matrimonio e sarà un prezioso ricordo molto tempo dopo il giorno speciale ❤!"

...profesionalism, seriozitate și răbdare

"Mulțumim Nuntă La Mare, mulțumim Ramona pentru cele mai frumoase buchete și pentru decorul de vis. Ești cea mai răbdătoare persoană pe care am întalnit-o și singura care a înțeles cu adevărat ce îmi doresc fără a încerca să îmi schimbe viziunea. Îți mulțumim pentru tot efortul depus, pentru profesionalism, seriozitate și răbdare. Recomandăm cu încredere Nuntă La Mare!! Ne revedem la botez !!"

sunt de încredere, amabili și eficienți

Andreea: “O minunată combinație de talent, imaginație, bun gust și profesionalism! Îmi doresc să avem mai multe evenimente ca să mai putem apela la voi! Felicitări!” George: “O colaborare reușita, Ramona și George ne-au înteles perfect dorințele și au adaptat soluțiile din portofoliul lor pentru a ne oferi o nuntă de poveste, fără stres organizatoric și fără surprize neplăcute. Recomandăm Nuntă La Mare cu mare caldură, sunt de încredere, amabili și eficienți – rar găsiți pachetul ăsta complet! Vă mulțumim din suflet!”

...DEDICARE, PROFESIONALISM, ȘI BUN GUST

"Profit de ocazie să vă mulțumesc pentru decorațiunile absolut superbe pe care le-am avut atât la nuntă cât și la botez, pentru implicare, profesionalism și bun gust."

O companie mică cu mult suflet, atenție și dedicare

"Comentariile din partea mea “mireasa”: Despre Nuntă La Mare: “O companie mică cu mult suflet, atenție și dedicare. Oferă un pachet complet pentru o nuntă de vis.” Nunta noastră: “O locație superbă pregătită cu grijă și atenție chiar și cu schimbări de ultim moment din partea noastră. O nuntă de care s-a vorbit mai mult decât am apucat noi să povestim alături de oamenii dragi. Vă mulțumim încă o dată pentru tot."

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip