Team

Team

Meet Ramona & George

Ramona…

…is the heart and lighthouse of Nunta La Mare.
În timp ce multe dintre testimonialele noastre menționează profesionalismul ei, dăruirea, creativitatea și atenția ei pentru detalii, ea se mândrește cel mai mult cu onestitatea ei.
Ramona este genul de wedding planner care vă va spune de la bun început „verde-n-față”, cât va costa ceva, dacă este un impediment pentru nunta voastră de vis sau dacă e ceva care lipsește pentru buna desfășurare a evenimentului.

Indiferent dacă alegeți să lucrați cu ea sau nu, asta nu o va împiedica să fie deschisă și directă cu privire la recomandările ei, sfaturi care se bazează pe + 13 ani de experiență în planificarea nunților la mare și design-ul de evenimente.

Ea este cea care vă va ghida prin procesul de planificare a nunții dacă optați pentru o ședință de consultanță.

Ea este cea care va crea conceptul, tema și designul nunții voastre dacă alegeți serviciile noastre de design.

Și tot ea este cea care va gestiona furnizorii și va coordona evenimentul în ziua aleasă de voi dacă decideți să colaborați cu noi pentru a vă organiza nunta.

George…

…is the grounding feet-in-the-sand & forecast specialist of Nunta La Mare.

El anticipează situațiile care pot apărea în timpul procesului de planificare sau în ziua nunții și pregătește echipa pentru ele.

Face asta atât de bine încât, de obicei, mirii si invitații nici nu trebuie să se gândească, darămite să-și facă griji, legat de posibilele întreruperi sau probleme care apar.

Pe lânga toate astea, skill-urile lui de forecasting includ abilitatea de a intui noi tendințe în domeniu, pentru care ne pregătește cumpărând elementele decorative de care avem nevoie pentru a livra nunta visurilor voastre.

El este, de asemenea, the go-to-person for reality-checks în ceea ce privește posibilitatea implementării numeroaselor idei creative pe care atât noi, cât și voi, mirii, le avem de-a lungul procesului de design al evenimentului.

George este un om dedicat familiei through and through, iar grija și sprijinul lui sunt de neprețuit nu numai pentru evoluția Nunta La Mare, ci și pentru noi ca familie. Acesta este mesajul meu de apreciere pentru un tată și un soț fabulos care momentan ne gătește cina în timp ce eu scriu :)

Collaborators…

Restul echipei noastre variază, cu furnizori selectati în funcție de nevoile și specificul fiecărui eveniment.

Asta înseamnă că avem întotdeauna în jur de 5 persoane alături la fiecare eveniment.

Fără ei, nu am putea face evenimentele la fel de magice, așa că vrem doar să le spunem un MULTUMESC din inimă, chiar dacă este unul colectiv 🙂

De-a lungul călătoriei noastre, atât de mulți oameni ne-au susținut, contribuind la crearea și evoluția Nunta La Mare. Deși au fost de neprețuit pentru noi, mulți dintre ei s-au aventurat și în propriile călătorii, explorând noi direcții și oportunități. Lor, ale căror drumuri s-au despărțit de al nostru, dar rămân aproape de inimile noastre, le transmitem MULȚUMIRI din suflet. Prezența voastră a fost un dar și suntem extrem de recunoscători pentru timpul pe care l-am împărtășit de-a lungul anilor.

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip