Ceremonii pe plajă

Quick question pentru cuplurile care doresc să își transforme ceremonia pe plaja într-o experiență surprizătoare și plină de serenitate...

Ceremonii pe plajă

Quick question pentru cuplurile care doresc să își transforme ceremonia pe plaja într-o experiență surprizătoare și plină de serenitate...

Când vă imaginați nunta de vis, găsiți mai multă frumusețe în liniștea mării decât într-un eveniment grandios și intens?

Dacă monologul vostru interior articulează un „da” clar, atunci poate...

este timpul să-i dați ascultare.

Multe cupluri care ne contactează preferă o ceremonie intima la mare, urmată de o cină festivă cu muzică de fundal relaxantă, în locul unei petreceri elaborate.

Visul lor este:

membrii familiei și câțiva prieteni care le sunt dragi... și un backdrop natural romantic.

Dacă și voi vă doriți...

…o ceremonie intimă în care marea și cei dragi pot deveni martori ai iubirii voastre fără toată complexitatea unui eveniment mare.

Și v-ar plăcea să vă bucurați de această experiență fără...

…să plătiți pentru un pachet întreg de planificare sau să acceptați termeni care vă limitează viziunea doar din cauza dimensiunii evenimentului.

Atunci continuați să citiți...

Pentru că ceea ce urmează ar putea fi un motiv în plus pentru care veți fi plini de recunoștință și entuziasm când vă veți rosti jurămintele pe malul mării peste câteva săptămâni sau luni.

Pentru că înainte de a vă pune toate visele pe hârtie, este esențial să știți...

De ce multe ceremonii pe plajă devin experiențe neplăcute pentru cupluri?

În cei 13 ani de planificare a nuntilor la mare & ceremoniilor pe plaja, am identificat câteva capcane tipice care afectează adesea magia nunților la malul mării.

Iată de ce multe ceremonii pe plajă lasă cuplurile dezamăgite:

Planificare copleșitoare: Chiar dacă este vorba doar de o ceremonie, multe cupluri se simt copleșite de detaliile organizării: de la coordonarea furnizorilor, la oficiant, la selecția locului de desfășurare. Toate aceste obstacole îi fac să uite de bucuria ceremoniei lor pe plajă.

Neglijarea confortului invitaților: Soarele arzător sau ploaia neașteptată pot transforma o ceremonie de vis pe plajă într-o experiență epuizantă, lăsând în urmă invitați care se simt inconfortabil.

Decor neasortat: Combinarea de diverse elemente de la furnizori diferiți care nu se potrivesc armonios, adesea diminuează ideea pe care cuplul o avea în minte atunci când și-a planificat ceremonia pe plajă.

Opțiuni limitate de personalizare: Unele ceremonii nu reușesc să transmită autenticitatea și povestea fiecărui cuplu, lipsindu-le acel detaliu personal care le-ar reflecta stilul unic.

Îngrijorări legate de buget: Costurile ascunse și lipsa de transparență duc adesea la stres financiar, făcând cuplurile să se întrebe dacă primesc ceea ce au plătit.

Impactul asupra mediului: Multe ceremonii pe plajă lasă în urmă gunoaie, dăunând mediului și diminuând frumusețea naturală a locației.


Let's be real!

Nu vă doriți asta.

Nici noi nu ne dorim asta pentru voi.

Ne dorim să vă bucurați de experiența ceremoniei intime pe care sperați să o împărtășiți cu cei dragi

Înțelegem stresul care poate veni odată cu planificarea unei ceremonii la malul mării și heartache-ul pe care îl veți simți dacă se dovedește a nu fi ce v-ați imaginat.

Pe bune, sincer... nu trebuie să fie așa.

Ceremonia voastră de vis poate deveni realitate. O realitate plină de dragoste, armonie și momente de neuitat.

Iată cum transformăm aceste capcane tipice în stepping stones către ceremonia voastră perfectă la malul mării:

Da, planificarea unei ceremonii pe plajă poate fi descurajantă.

Coordonarea furnizorilor, selectarea locației potrivite și asigurarea faptului că totul funcționează fără probleme pot reduce din bucuria momentului. 

Dar aici intervenim noi. 

Experiența noastră de 13 ani ne-a ajutat să descoperim toate nevoile și provocările specifice ceremoniilor pe plajă. 

Ne ocupăm de toate detaliile, astfel încât voi să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – unul pe celălalt.

Mama Natura poate fi imprevizibilă, dar am învățat să lucrăm cu ea.

Ne asigurăm că invitații voștri se simt confortabil, indiferent de ceea ce ne rezervă vremea.

De la asigurarea de umbrele și băuturi răcoritoare în zilele toride la a avea un plan de rezervă în caz de ploaie, asigurăm confortul tuturor invitaților.

Armonia în decor este esențială pentru a crea atmosfera dorită. Orice discordanță în elementele de design poate perturba ambianța pe care v-ați propus să o creați. 

Cu pachetele noastre Seaside Serenity Beach Ceremony, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la armonizarea elementelor de la diverși furnizori.

Oferim un decor realizat cu dedicare pentru a se integra armonios cu stilul vostru personal. Fiecare element este ales cu atenție pentru a oferi autenticitate ceremoniei voastre pe plajă.

Povestea voastră de dragoste este unică, iar ceremonia ar trebui să fie la fel de specială.

Dorim să vă oferim o ceremonie la malul mării care va reflecta personalitățile voastre, călătoria pe care ați parcurs-o pentru a vă găsi unul pe celălalt și povestea voastră de dragoste.

Nu realizăm ceremonii de tipul one-size-fits-all, ci vă sărbătorim relația într-un mod personalizat doar pentru voi.

Prețuim mediul la fel de mult ca voi.

Abordarea noastră eco-friendly este cea de "no trace left behind".

Ne angajăm să protejăm habitatul plajei prin furnizarea de coșuri de reciclare, asigurând o curățare responsabilă și minimizând astfel impactul nostru asupra mediului natural.

Ceremonia voastră poate fi o sărbătoare a iubirii fără a dăuna locului superb care va fi martor la jurămintele voastre.

Suntem dedicați să vă oferim acea experiență de serenitate pe care v-ați imaginat-o mereu, printr-o ceremonie la malul mării.

Cu pachetele noastre Seaside Serenity Beach Ceremony, le puteți avea pe toate – frumusețea nesfârșită a plajei, alături de iubirea vieții voastre, într-o celebrare fără stres și de neuitat.

Imagine saying your vows cu sunetul blând al valurilor pe fundal, înconjurați de cei dragi care se simt confortabil și relaxați.


Envision a seamless and elegant decor care spune povestea voastră unică de dragoste.


Picture a ceremony care se potrivește bugetului vostru și respectă mediul înconjurător, lăsând în urmă doar amintiri minunate.


We believe in making that picture a reality.
Împreună, vă putem ajuta să creați acele amintiri pe care le veți prețui nu numai peste câteva săptămâni, ci pentru toată viața.

Profesionalism, creativitate, afinitate pentru frumos

… sunt cuvintele ce caracterizează echipa Nuntă La Mare. Aranjamentele au fost peste așteptările noastre, iar faptul că visul nostru a devenit realitate datorită echipei putem spune că recomandăm cu drag tuturor îndrăgostiților acest concept.

Dar, cine sunt eu să vă promit această serenitate la malul mării?

Bună! Sunt Ramona!

Când nu mă bucur de timpul petrecut pe plajă cu soțul meu George, și fiul nostru, Albert, sau nu savurez o cafea delicioasă sau o Margarita, mă ocup cu planificarea nunților la mare de 5 stele. 😉

Într-o seară ploioasă de octombrie a anului 2010, la un pahar de vin, am simțit că vreau să creez momente memorabile de frumusețe și conexiune.

Ploaia, vinul, entuziasmul, un pic de inconștiență și dorința de a lua viața în piept și a porni o afacere proprie, au pus bazele a ceea ce urma să devină

Nunta La Mare.

După 13 ani, ceea ce mă motivează să dau întotdeauna tot ce am mai bun fiecărui proiect este un mix al iubirii împărtășite de clienții mei, aprecierea lor pentru natură și sentimentul comun de libertate pe care marea ni-l insuflă.

În acești 13 ani, am planificat peste 300 de evenimente, creând experiențe unice pentru cupluri, familiile și invitații acestora.

Și dacă îmi permiteți, iată cum am de gând să creez asta și pentru voi..

Parcă eram într-un film, totul a fost mai mult decât visam

"Bună! Revin târziu cu un feedback referitor la evenimentul avut la începutul lunii septembrie 2020. Când am fost cerută în căsătorie de superbul meu soț, am știut că vreau să fac nunta pe plajă. Și neștiind nimic despre această industrie a mariajelor, primul lucru a fost să caut pe google. Și așa am ajuns la 2 firme de organizare evenimente care se ocupau cu nunți pe plajă. Voi și încă o firmă de la care am cerut exact aceleași informații. Recunosc, am plecat cu inima încărcată de remușcări deoarece mi se părea imposibil ca cineva să organizeze nunta de vis fără să ne cunoască personal de mai mult timp. Însă după câteva discuții pe mail și parcă și video pe telefon, am zis să încerc o întâlnire cu voi. Și uite așa, am ajuns la prima întâlnire la mare, cu două doamne absolut minunate care într-o conversație de 2 ore m-au convins să continui acest plan “nebunesc”. De ce “nebunesc”? Păi un cuplu, venit de la București, fără nici o idee despre ce își doresc, au lăsat totul pe mâna unor persoane care până la urmă nu ne cunoașteau. Am mers la magazin, mi-am cumpărat rochia de mireasă și am așteptat ziua cea mare. Până când nu am ajuns efectiv pe plajă, nu am știut ce “mă așteaptă”. Și nu pot să spun decât atât. AM CREZUT CĂ VISEZ!
Parcă eram într-un film, totul a fost mai mult decât visam. De la arcada de flori, buchetele noastre, aranjarea meselor, slujba, cazarea, TOTUL a fost perfect! Și nu am mișcat nici un deget. Sunteți niște oameni absolut minunați și speciali care știu să facă alți oameni să se simtă speciali. Nu am cuvinte să vă spun câtă recunoștință am pentru voi, cât de superb m-am simțit și cât de bine m-ați făcut voi să fiu.
Vă mulțumesc enorm, vă doresc la cât mai multe evenimente și cu mare drag și căldură vă recomand întregii lumi! Nu aș fi visat ceea ce s-a întâmplat în realitate! Ceea ce voi ați creat! Felicitări oameni dragi!
Mă bucur că mi-am pus încrederea în cea mai legată echipă. PS: still very happy together, ba și cu doi copilandri după noi. Dacă erați la București, vă puneam să mă ajutați și cu botezurile lor! Vă pup și vă îmbrățișez!"

Welcome to the stage…

Seaside Serenity Beach Ceremonies

Serviciul de design 'Nunta La Mare' pentru ceremonii de vis pe litoralul românesc.

Am petrecut ultimii 13 ani învătând de la experții din industrie și aplicând cele mai bune practici internaționale de wedding planning pentru a vă ajuta să vă transformați ceremonia pe plajă într-un eveniment remarcabil și memorabil...

… care reflectă personalitatea și viziunea voastră de cuplu.

Veniți pentru serenitatea mării și rămâneți pentru..

Personalizare: Pachetele Seaside Serenity oferă diverse elemente personalizabile, cum ar fi modele de arcadă, materiale și semne cu mesaje personalizate, permițându-vă să vă customizați decorul ceremoniei în funcție de viziunea și stilul vostru.

Abordarea prietenoasă cu natura: Avem o abordare eco-friendly, oferind opțiuni de organizare & decor care minimizează impactul evenimentului asupra mediului.

Stilul distinctiv: Alegând să colaborați cu noi, vă asigurăm un decor integral conceput de echipa noastră, garantând o estetică personalizată și coerentă.

Comfort: Includem o stație de răcorire cu evantaie, spray-uri cu apă termală, protecție solară și umbrele pentru a asigura confortul invitaților în timpul ceremoniei, mai ales pe vreme caldă.

Transparență: Detaliile pachetelor și prețurile sunt transparente încă din etapa de ofertă, cu opțiuni de personalizare și servicii suplimentare clar prezentate înainte de a lua orice decizie.

... a ieșit totul așa cum ne-am dorit!

În primul rând vă mulțumim tare mult pentru tot sprijinul, implicarea și suportul! Sunteți minunate! Chiar dacă vremea a fost capricioasă, a ieșit totul așa cum ne-am dorit și vă mulțumim! Decorul superb, tortul delicios, preotul exact pe sufletul nostru, Irina super super, locația perfectă și mâncarea delicioasă!

Pachetele Seaside Serenity

Sunt create fix pentru cuplurile care își doresc o ceremonie intimă la malul mării, fără ca ea să fie urmată de o petrecere elaborată, ci, mai degrabă, de o cină intimă cu muzică pe fundal.

Aceste ceremonii sunt evenimente restrânse, care găzduiesc de obicei un grup limitat de persoane, adesea compus doar din cuplu și persoanele cele mai apropiate și dragi ale acestora.

Spre exemplu, dacă vă imaginați o ceremonie cu 30-40 de invitați, urmată de o petrecere plină de viață, cu muzică live, o varietate de feluri de mâncare și o planificare cuprinzătoare a evenimentului (inclusiv selecția locației și coordonarea furnizorilor), acest pachet nu se aplică.

În astfel de cazuri, pachetul nostru complet de planificare este mai potrivit. Aflați mai multe despre el aici.

The Al Fresco Beach Ceremony Package

Vă ajutăm cu:

1. Arcadă decorată cu diferite tipuri de materiale (voal, dantelă, etc.) și/sau elemente non-florale (crengi decorative, flori uscate din atelierul nostru, precum iarba de pampas, grâu, lavandă, frunze uscate, etc.). Oferim o varietate de modele de arcade din care puteți alege ce se aliniază mai bine cu stilul vostru.

2. Masă de ceremonie, fie simplă, fie decorată cu față de masă (diferite materiale).

3. Covor personalizat pentru culoarul către arcadă. Poate fi de iută sau colorat, presărat cu petale de trandafiri criogenați în culorile evenimentului.

4. Scaune din lemn cu pernuțe, simple sau accesorizate cu voal, dantelă, panglici și alte accesorii, inclusiv elemente tematice precum stelele de mare (până la 40 de scaune).

5. Semne de îndrumare și/sau panouri din lemn sau alte materiale, cu mesaje sau citate personalizate (până la 3) – acestea pot menționa numele voastre, un mesaj pentru invitații, un citat preferat, etc.

6. Elemente de decor suplimentare care reflectă tematica aleasă, cum ar fi felinare, butuci de lemn, lumânări de ceară sau cu led, și multe altele.

7. O stație de răcorire – Suntem de părere că stația de răcorire este un must have în decorul ceremoniei pe plajă, o abordare inedită pe care sperăm să o găsiți utilă. Aceasta este gândită pentru confortul tuturor celor prezenți (voi, invitații, furnizorii) și include evantaie, mini-spray-uri cu apă termală, creme de protecție solară și bar de apă plată & minerală. Toate sunt frumos așezate pe un bar/masă, cu frapiere transparente și gheață cu flori naturale, pentru a adăuga un strop de rafinament ceremoniei.

8. Petale de trandafiri criogenate în săculeți transparenți din organza pe care invitații să le arunce la încheierea ceremoniei.

9. Mesaje personalizate pentru invitați cu detalii despre cum să folosească petalele, scopul stației de răcorire, etc.

10. Umbrele bej pentru protecție împotriva soarelui puternic sau umbrele transparente în caz de ploaie.

 

De avut în vedere: Scopul de bază al acestui pachet este de a vă furniza un decor personalizat și adaptat nevoilor voastre, lăsând restul aspectelor legate de planificarea ceremoniei în mâinile voastre capabile.

Veți gestiona toate detaliile, de la alegerea locației ideale până la selectarea furnizorilor, în timp ce noi ne concentrăm pe crearea ambianței și a decorului.

Starting at
EUR 1.200

The Shore Soiree Decor Package

Dacă doriți să planificați și o cină intimă post-ceremonie, puteți opta pentru Pachetul The Shore Soiree.


Vă ajutăm cu:

1. Diferite modele de fețe de masă din materiale precum dantelă, voal, bumbac, etc.

2. Șervete din diferite materiale, simple sau accesorizate, cu panglici și accente tematice.

3. Meniuri food & drinks, personalizate în tematica și culorile evenimentului vostru.

4. Un aranjament central care include o combinație de lumânări (lumânări stâlp, bloc și plutitoare) în suporți speciali, diverse vaze/sticle pentru flori și alte elemente de decor tematice.

De avut în vedere: Dacă locația aleasă nu dispune de logistica necesară, puteți opta pentru pachetul nostru suplimentar de logistică, care include mese, scaune, veselă, tacâmuri, pahare și multe altele, adaptate nevoilor voastre specifice.

The Sand in Your Shoes Ceremony Package

Pentru cuplurile care își doresc o ceremonie intimă la malul mării și care au nevoie de ajutor pentru a găsi locația potrivită și furnizorii necesari (fotograf/videograf, oficiant etc.), oferim un serviciu suplimentar de planificare și coordonare.


Vă ajutăm cu:

1. Găsirea locației pentru ceremonie (o locație potrivită la malul mării, fie că este pe o plajă sălbatică sau una administrată de o entitate economică).

2. Identificarea furnizorilor esențiali, precum fotograf și/sau videograf, oficiant (fie preot, fie oficiant umanist) și opțiuni de muzică de fundal (de exemplu: handpan, cvartet, trompetă, etc.).

3. Organizarea unei mese restrânse după ceremonie, cu focus pe aspectul intim, care exclude opțiunea unei petreceri elaborate.

Pe lângă pachetele de mai sus, puteți adăuga și diverse accesorii și aranjamente personalizate realizate din flori naturale, scoici, stele de mare, etc., printre care:

... Cea mai bună echipă

Recomand din tot sufletul, cea mai tare echipă! Profesionalism, bun gust și niste persoane deosebite! Ne-au organizat o nuntă de vis în doar 4 săptămâni. Bravo fetelor, Ramona și Andreea! Vă multumesc încă o dată că am avut ocazia să colaborăm! Sunteți the best!😘

V-am încărcat cu informații?

Și totuși nu sunteți siguri ce pachet Seaside Serenity vi se potrivește cel mai bine?

Așa s-au simțit și mulți dintre clienții noștri atunci când au pășit pentru prima dată în lumea strălucitoare a decorului și planificării ceremoniilor.

De aceea, vă recomandăm să programați mai întâi o Sedinta de consultanta

O întâlnire online de 60 de minute cu Ramona, wedding planner-ul și designer-ul principal Nunta La Mare. O să vă ghideze prin punctele de mai sus și multe alte detalii de acest fel.

O convorbire care vă va ghida în găsirea celor mai potrivite soluții pentru ceremonia voastră pe plajă, fără a face compromis la vreunul dintre elementele mult dorite.

O ședință de consultanță în care puteți să vă împărtășiți povestea și să puneți întrebările care vă macină și în care veți primi sfaturi bazate pe cei 13 ani de experiență, indiferent dacă alegeți să continuați cu unul dintre pachetele noastre sau nu.

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip