FAQ

FAQ

Nunta La Mare nu este o locație, ci un concept unic care încântă cuplurile care colaborează cu noi încă din 2011. Suntem specializați în furnizarea de servicii de planificare și coordonare personalizate, precum și design floral și de eveniment, toate adaptate nevoilor, preferințelor specifice fiecărui cuplu, stil și buget. 

Dacă doriți să aflați mai multe și căutați detalii specifice despre aceste servicii, vă invităm să explorați pagina de Wedding Solutions Aici veți găsi informații complete despre cum vă putem ajuta să transformați nunta la mare într-un eveniment cu adevărat de neuitat.

Înțelegem că bugetul este un aspect crucial atunci când luați decizia de a avea o nuntă la mare. Este important să luați în considerare mai mulți factori precum locația, numărul de invitați, durata evenimentului, serviciile pe care le alegeți, sezonul și nivelul de lux pe care îl căutați. 

Din aceste motive, nu putem oferi un răspuns exact cu privire la costurile unei nunți la mare fără să ne cunoaștem mai întâi și să discutăm despre preferințele voastre mai detaliat. 

Costurile pot varia considerabil în funcție de alegerile și nevoile fiecărui cuplu și de alți factori specifici. 

Fiecare nuntă este unică si personalizată, iar bugetul total al evenimentului depinde de alegerile pe care le faceți cu privire la furnizorii și serviciile dorite. 

Recomandarea noastră este să investiți într-o ședință de consultanță (aflați mai multe aici) unde să putem discuta în detaliu planificarea nunții voastre la mare și să înțelegem mai bine cerințele și așteptările voastre. Această abordare ne permite să ne adaptăm soluțiile pentru a se potrivi atât bugetului vostru, cât și dorințelor specifice.

Taxa pentru ședința de consultanță este esențială pentru a compensa timpul și experiența noastră, acumulată în cei 13 ani de organizare a nunților la mare pe întreg litoralul românesc. 

În urma acesteia veți primi sfaturi personalizate, soluții adaptate nevoilor voastre unice și răspunsuri la orice întrebări pe care le aveți. Reprezintă calitatea serviciilor noastre și ne permite să alocăm timpul necesar pentru a vă ajuta să vă realizați visul unei nunți la mare. 

Considerați această sumă o investiție în obținerea unei îndrumări de încredere pentru planificarea nunții voastre la malul mării. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați detaliile furnizate aici.

Planificarea evenimentului vostru este influențată de factori precum momentul, stilul și flexibilitatea voastră în legătura cu locația, data și furnizorii. 

Avem posibilitatea de a organiza o nuntă la malul mării într-un timp scurt, chiar și cu doar o lună înainte, în funcție de disponibilitatea noastră la momentul respectiv. 

Cu toate acestea, pentru o experiență de planificare meticuloasă, care să vă ofere suficient timp pentru a lua decizii informate și a coordona toate aranjamentele necesare, cel mai bine este să ne contactați cu cel puțin 3-6 luni înainte de eveniment. Acest interval de timp oferă o gamă mai largă de opțiuni și facilitează un proces de planificare mai relaxat. 

În situația în care timpul este mai limitat, vă recomandăm să ne contactați cu cel puțin 1-2 luni înainte de data dorită, pentru a ne asigura că putem organiza eficient o nuntă personalizată la malul mării.

Punem accent în a acorda fiecărui cuplu atenția pe care o merită. Drept urmare, limităm numărul de evenimente pe care le organizăm în fiecare sezon. Numărul exact variază anual, în funcție de factori precum dimensiunea, complexitatea și locația fiecărui eveniment. 

Dacă rezonați cu abordarea noastră și sunteți interesați să colaborați cu noi, cel mai bine este să ne contactați cât mai curând posibil. Pentru a verifica disponibilitatea noastră și pentru a discuta o posibilă colaborare, nu ezitați să ne contactați

Este important de reținut că politica noastră de planificare este să organizăm evenimente numai dacă sunt programate cu maximum 12 luni înainte, și nu mai mult. Această abordare este adaptată dinamicii unice a litoralului românesc, unde condițiile se schimbă frecvent. 

Posibilitatea de a planifica mai aproape de data evenimentului ne permite să ne adaptăm mai bine acestor schimbări, asigurând un serviciu mai personalizat și up-to-date pentru nunta voastră la mare.

Desigur! Mulți dintre clienții noștri trăiesc în alte orașe și chiar în afara României. De-a lungul timpului, am câștigat experiență și am dezvoltat un proces bine definit, numit Concept Story Wedding Framework , pentru a facilita o colaborare armonioasă. 

Comunicarea noastră va avea loc online, după cum este necesar, prin videoconferințe, apeluri telefonice și schimburi de e-mail. Astfel, ne vom asigura că suntem mereu în contact și că rămânem conectați pe tot parcursul procesului de organizare a nunții la mare. Indiferent de locația voastră actuală, suntem gata să vă oferim suportul necesar pentru a vă ajuta să aveți o nuntă de vis.

În plus, ca un feature unic, oferim un portal pentru clienți disponibil 24/7. Acest portal conține toate informațiile necesare și urmărește întregul proces de planificare al nunții voastre, asigurându-se că aveți access la orice informație oricând vă este necesară.

În nici un caz! Suntem aici pentru a ne asigura că totul decurge conform planului, chiar și atunci când nu puteți fi prezenți până în ziua nunții. 

Am gestionat cu succes astfel de situații în trecut, cuplurile sosind exact la timp pentru evenimentul lor, fără să le afecteze experiența nunții. Testimonialele lor pline de încântare sunt pe site-ul nostru 😉 

Echipa noastră gestionează cu meticulozitate fiecare detaliu, coordonând furnizori de încredere pentru a vă planifica nunta la malul mării. Amintiți-vă, există întotdeauna elemente în afara controlului nostru, dar ceea ce contează cel mai mult este modul în care răspundem la ele. 

Stați liniștiți, suntem pricepuți în gestionarea surprizelor și ne asigurăm că ziua cea mare va fi cât se poate de reușită, indiferent dacă puteți vizita locația în avans sau nu.

Nu avem contracte de exclusivitate cu furnizorii, chiar dacă, pe parcursul celor 13 ani de activitate, am construit relații solide cu mulți dintre ei datorită angajamentului și energiei lor.

Colaborăm și recomandăm furnizori din diverse domenii care se aliniază cu valorile noastre. Fiecare nuntă este unica, la fel si preferințele fiecărui cuplu. 

Rămânem flexibili în recomandările noastre, concentrându-ne pe găsirea celor mai potriviți furnizori pentru fiecare eveniment unic. 

Folosind experiența noastră și cunoștințele în domeniu, oferim sugestii personalizate adaptate nevoilor voastre. Fie că este vorba de catering, design floral, fotografie, muzică sau orice alt serviciu pentru nunta voastră la mare, vă putem pune în legătură cu furnizori de încredere. 

Angajamentul nostru este de a ajuta la crearea unui eveniment de neuitat, cu recomandări mereu centrate pe calitate, profesionalism și potrivire cu viziunea voastră.

NU. Puteți opta fie pentru planificare, fie pentru design. Puteți vedea la link-ul de aici toate wedding solutions pe care le oferim.

Pe pagina noastră de Wedding Solutions veți găsi toate informațiile detaliate despre serviciile noastre de design pentru evenimente. Acestea sunt punctul de plecare în crearea decorului nunții voastre și vă vor oferi o idee clară asupra conceptelor și stilurilor pe care le putem crea. 

În funcție de preferințele voastre, putem personaliza oricare dintre pachete. Fiecare cuplu are gusturi și preferințe unice, așa că suntem flexibili și deschiși să ne adaptăm ofertele pentru a se potrivi perfect cu viziunea și dorințele voastre. 

Putem ajusta culorile, materialele, elementele decorative și alte aspecte pentru a crea un decor cu adevărat personalizat. Pe scurt, cele trei pachete oferite sunt un punct de plecare, iar împreună putem explora și ajusta detaliile pentru a realiza exact ceea ce vă doriți. 

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați nunta într-un eveniment memorabil, cu un cadru unic. Aici găsiți pachetele noastre de design eveniment.

Fiecare eveniment este unic, aducând propriul set de oportunități, provocări logistice și organizatorice. 

Prețurile noastre includ diverși factori demni de luat în considerare, cum ar fi dimensiunea evenimentului, tema, timpul, forța de muncă pentru implementare și decor, design floral, transport și multe altele. 

Ca atare, serviciile noastre vin cu un preț de bază predeterminat, esențial pentru a vă asigura calitatea pe care o anticipați de la noi și pe care o meritați 🙂 

Prețurile pentru pachetele noastre, așa cum sunt detaliate aici, servesc ca punct de plecare. Ofertele noastre reflectă dedicarea și efortul întregii echipe pentru crearea evenimentului vostru special.

În timp ce 90% dintre evenimentele noastre sunt nunți și botezuri la malul mării, ne dezvoltăm pe baza creativității și ne bucurăm să planificăm o gamă diversă de evenimente.

De-a lungul timpului, am organizat evenimente în diverse locuri, inclusiv locații pe malul lacului, Delta Dunării, podgorii, grădini, săli de bal și multe altele, fiecare unică în felul său.

Fiecare eveniment este customizat cu atenție pentru a reflecta personalitatea și stilul unic al fiecărui cuplu care alege să lucreze cu noi.

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip