Design eveniment

Întrebare decisivă pentru cuplurile care au început să-și planifice nunta la mare, dar încă se află în căutarea unui concept care să le reflecte personalitatea...

Design eveniment

Întrebare decisivă pentru cuplurile care au început să-și planifice nunta la mare, dar încă se află în căutarea unui concept care să le reflecte personalitatea...

Imaginați-vă...

că sunteți live la nunta la mare mult visată.

Că trăiți această zi unică și specială în care spuneți lumii povestea voastră.

Vă uitați în jur... arată evenimentul ca o replică a filmului Micuța Sirenă (cu tot cu tiki torches 😉 )?

Well, ne cam așteptam la acel „NU” răsunător.

În fiecare sezon, au loc sute de nunți care arată ca și cum ar fi fost concepute pe baza aceluiași board de Pinterest.

Vă întrebați oare...

“Will ours look and feel just like them?

Dacă vreți FĂRĂ ÎNDOIALĂ...

…să aveți o nuntă care să vă surprindă invitații și să vă lase cu impresia că fiecare moment al vieții voastre a fost un pas către această zi memorabilă.

Și totuși...

…simțiți că planificării îi lipsește fix piesa de puzzle care ar trebui să unească totul într-un concept demn de film.

Then Keep Reading…

Pentru că ceea ce urmează ar putea fi cu UȘURINȚĂ momentul definitoriu de care vă veți aminti peste câteva luni, atunci când veți păși în locația nunții și veți inspira adânc, uimiți.

But first…

De ce...

atât de multe nunți arată și se simt la fel?

Oare pentru că moodboard-ul lor se încadrează într-o categorie generală?

Like traditional. Or boho. Or modern.

Sau pentru că se desfășoară într-un anumit tip de locație – fie că este vorba de un beach bar sau de un restaurant de lux?
Sau poate se întâmplă asta pentru că au fost decorate de același designer?

Care este cheia...

care deschide ușile spre o nuntă care NU se va simți...

și...

Read on și vom împărtăși ceea ce ne-au dezvăluit cei 13 ani de experiență. Pentru că...

Let’s be real!
Nu vă doriți asta. Nici noi nu ne dorim asta pentru voi.

Dorim să aveți libertate creativă asupra designului nunții voastre

Când intrați în locație, ar trebui să vă simțiți personalitatile exprimate prin fiecare colțișor, prin fiecare centerpiece, prin fiecare element de decor fie el floral sau din lemn.

Meritați ca invitațiile și mărturiile de nuntă să fie worthy de lipit ca magneți de frigider.

Și ca să fim perfect sinceri, în acest moment al planificării nunții, meritați ca totul să decurgă lin și fără complicații.

Discuțiile de la miezul nopții despre decorațiunile nepotrivite ar trebui înlocuite cu sunetul paharelor de șampanie, sărbătorind un design de nuntă care vorbește despre voi și reflectă stilul vostru personal.

So, without further ado…

...suntem încântați să vă dezvăluim că în cei 13 ani de planificare a nunților nunți la mare, am descoperit că...

Secretul unei nunți care vă pune în centrul atenției este...

Crearea unei armonii între tema personalizată a nunții și conceptul personalizat de nuntă.

Stai, dar care este diferența între temă și concept?

Tema nunții…

reprezintă stilul ales care se va regăsi în toate elementele care vor alcătui decorul, de la invitații, mărturii, până la aranjamente florale.

Poate fi un citat, o floare, un cântec, paleta de culori aleasă, un look preferat care poate fi vintage sau retro, iar lista poate continua.

Este important ca tema sa vă exprime personalitatea și valorile, să aibă un meaning personal astfel încât să poată fi ușor integrată in decorul evenimentului.

Conceptul de nuntă...

este esența unei idei.

Înainte de a lua orice decizie este important să vă dați timp și să vă gândiți la valorile voastre comune și la ce emoții vreți să transmiteți în ziua evenimentului.

Ele vor defini atmosfera, designul și restul detaliilor.

Dacă vreți ca toate elementele să se îmbine armonios (invitațiile, mărturiile, buchetul de mireasă, rochia, costumul, florile, paleta de culori, muzica etc.) sfatul nostru este să începeți prin a vă defini viziunea și a alege un concept care vi se potrivește.

Pare complicat?

Ei bine, poate puțin. Dar nu vă faceți griji...

Vom fi alături pe tot parcursul procesului de creație, ajutându-vă să puneți cap la cap toate elementele necesare.

Totul a fost perfect...

"Bună Andreea & Ramona! Și noi dorim în primul rând să vă mulțumim din suflet pentru colaborare, efortul depus, faptul că ne-ați îndeplinit cele mai mici dorințe astfel încât să avem o zi de vis! Totul a fost perfect, ne bucurăm enorm că am ales să vă avem alături și invitații noștri nu au ezitat să-și exprime și ei admirația față de decorul minunat și atenția la detaliu. Ne-am simțit cu toții ca într-un basm la malul mării! 😀 Nu au întârziat să apară nici întrebările cu privire la organizare și cu drag vă recomandăm tuturor celor interesați. Vă dorim o toamnă superbă cu evenimente frumoase și spor la treabă! Vă îmbrățișăm cu drag!”
Pentru viitorii miri: “Pentru cei care sunt din Constanța și în general de pe costa Mării Negre, au în minte o nuntă cu tematică marină și nu locuiesc în România, așa ca mine, fetele de la Nunta La Mare sunt a 8-minune a lumii. 😄 De la invitații, buchete mireasă și nașă, accesorii mire și naș, lumânări cununie, până la decorațiuni restaurant/terasă, candy bar și câteva pretenții de mireasă pe care mi le-am permis 😬 toate s-au materializat cu o grijă deosebită pentru detalii (aviz perfectioniștilor 😉), naturalețe și punctualitate, și au făcut ca ziua noastră să fie superbă fără să trebuiască să ne gândim că ceva/orice nu o să fie la locul lui sau o să fie uitat.“În slujba mirilor” pare să fie deviza echipei Nunta La Mare iar cei care cred ca nu au nevoie de un event planner și că o să facă ei singuri tot, credeti-mă pe cuvânt că nu o să iasă ever atât de frumos ca atunci când cineva aplică un concept de la început și până la sfârșit. Complimentele și admirația au curs valuri și noi înșine suntem pe vecie îndrăgostiți de ambientul nunții noastre și le rămânem veșnic recunoscători fetelor pentru tot ce au făcut pentru noi.”

Am avut nunta de vis

"Am avut nunta de vis, cu picioarele în nisip, datorită Ramonei și Andreei. A fost nevoie doar de câteva întâlniri ca ele să înțeleagă și apoi să realizeze exact ce ne doream. Un decor minunat, aranjamente florale superbe, totul lucrat în detaliu. Fetele din echipa Nunta La Mare sunt foarte discrete și cu muuultttt bun simț! Ne-au îndrumat către cei mai buni furnizori de servicii (tortul delicios, fotograf care a facut altfel de poze, în ton cu nunta). Pentru noi, echipa Nunta La Mare, a reușit să construiască o superbă amintire. Avem o nuntă pe care o vom povesti peste ani! Vă mulțumim! Sunteți minunate!”

AM APRECIAT ȘI IUBIT FIECARE DETALIU

“Dear Ramona,
Îți mulțumim că ai fost ochii și imaginația noastră, îți mulțumim pentru concept, temă și decor. Fiecare detaliu a fost apreciat de noi și îndrăgit maxim. Îți mulțumim pentru răbdare, înțelegere și profesionalism. Ne super bucurăm că te-am întâlnit și îți mulțumim pentru imaginația ta. Am reușit să facem parte din același film, ceea ce a fost minunat și superb. Sperăm într-o zi să ne revedem! Ești minunată! Delia, Daniel & Ezra"
Delia, Daniel & Ezra”

Dar, cine sunt eu să vă promit această incursiune detaliată în lumea designului și experiență personalizată?

Bună! Sunt Ramona!

Când nu mă bucur de timpul petrecut pe plajă cu soțul meu George, și fiul nostru, Albert, sau nu savurez o cafea delicioasă sau o Margarita, mă ocup cu planificarea nunților la mare de 5 stele. 😉

Într-o seară ploioasă de octombrie a anului 2010, la un pahar de vin, am simțit că vreau să creez momente memorabile de frumusețe și conexiune.

Ploaia, vinul, entuziasmul, un pic de inconștiență și dorința de a lua viața în piept și a porni o afacere proprie, au pus bazele a ceea ce urma să devină

Nunta La Mare.

După 13 ani, ceea ce mă motivează să dau întotdeauna tot ce am mai bun fiecărui proiect este un mix al iubirii împărtășite de clienții mei, aprecierea lor pentru natură și sentimentul comun de libertate pe care marea ni-l insuflă.

În acești 13 ani, am planificat peste 300 de evenimente, creând experiențe unice pentru cupluri, familiile și invitații acestora.

Și dacă îmi permiteți, iată cum am de gând să creez asta și pentru voi..

CÂT DE PROFESIONAL A FOST PROCESUL

"Ce experiență absolut minunată am avut lucrând cu Ramona și echipa Nunta La Mare pentru nunta noastră din septembrie 2022! Dacă aș putea da aici 7 stele, le-aș da pe toate, de câte 7 ori! Ne-am dorit o nuntă care să fie în stilul nostru mai... non-conformist: călătorim 6-10 luni pe an, lucrăm freelance și nu am mai avut birouri din 2017 și respectiv 2019, credem în libertate, în oameni și în grija pe care o avem unii de ceilalți, dar și de planetă. Și ne plac petrecerile, muzica și voia bună. :nerd_face: Am vrut ca toate lucrurile astea să se reflecte într-un eveniment pe care [cel puțin, sperăm] nu vom mai avea ocazia să-l organizăm. :) Dar pentru că eram în Asia când ne-am logodit și am început pregătirile cu organizarea, în curând ne-am dat seama că nu vom putea să ne ocupăm de la distanță, mai ales că urma să revenim în Europa abia după 6 luni, cu doar 3 luni înainte de nunta - a, și...nici nu locuim în România. :) Așa că, la sfatul unei prietene, am ajuns la Nunta La Mare. Am avut o primă consultație cu Ramona Macovei, în urma căreia am primit multe, multe informații valoroase, de la locații la furnizori, decor și buget, și ne-am dat seama că ne va fi imposibil să ne ocupăm de tot de la distanță, cum am scris - plus, nu am fi avut timp de asta pe lângă restul lucrurilor de zi cu zi, așa că am decis să lucrăm cu Nunta la Mare. Pe parcursul celor 9 luni, Ramona și echipa ei au lucrat behind the scenes la a găsi locația perfectă [Sandalandala în Vama Veche], meniul perfect, furnizorii perfecți [muzica, entertainment, hair & make-up, you name it] și la a le aduna pe toate într-un concept unic nouă. Am apreciat mult cât de organizate au fost fetele, cât de profesionist a fost procesul, cât de mult ne-a reprezentat conceptul și cât de superb a ieșit decorul... mai ales cum de la noi nu s-a simțit nici pe departe cât efort au depus oamenii ăștia să iasă totul așa cum ne-am imaginat... and more. În ziua cea mare, având totul pregătit până în ultimul detaliu, ales cu grijă să ne reprezinte pe noi și pe lucrurile și valorile care ne ghidează, noi am avut doar grija pregătirilor acasă, apoi am ajuns la locație. Și deși știam cum va arăta locul și cum va decurge programul, am fost încontinuu emoționați de ce atmosferă faină au pus oamenii ăștia la cale pentru noi. Suntem recunoscători până în măduva oaselor pentru cât de mult au muncit ca să nici nu se simtă că e vreun efort depus acolo - nu doar că totul a decurs fără probleme, noi am fost doar responsabili să ne simțim bine, așa că ne-am petrecut ziua și noaptea bucurându-ne, dansând și chiuind alături de oamenii noștri dragi până dimineață! Vă mulțumim încă o dată pentru absolut tot, Ramona, George și Andreea și mult succes în continuare! Cu mult drag, Ioana & Denis"

Welcome to the stage…

Shell and Sand Weddingscapes

Nunta La Mare Wedding Design

Am dedicat ultimii 13 ani învățând de la experții din industrie și aplicând cele mai bune practici internaționale de wedding design pentru a vă ajuta să vă transformați nunta într-o zi remarcabilă și memorabilă...

… care reflectă personalitatea și viziunea voastră de cuplu.

Există o vorbă care spune ceva de genul...

"Nu are rost să muncești din greu pentru a atinge un vârf înalt dacă nu este muntele tău pe care îl urci."

Și care se aplică multor lucruri din viață, inclusiv în designul de nuntă.

O nuntă poate fi frumoasă, extrem de impresionantă, și totuși să vă facă să simțiți că sunteți simpli participanți, nu oaspeții de onoare.

De aceea, Shell and Sand Weddingscapes se concentrează pe ...

Pentru a răspunde nevoilor și bugetelor variate, avem 3 pachete diferite pentru serviciile noastre de design eveniment.

Toți invitații au fost încântați

Bună! 🤗 Voiam să vă mulțumim mult pentru efortul depus, evenimentul a ieșit exact așa cum ne-am dorit! De la cununia pe plajă până la decorurile restaurantului, candy barul și florile superbe, muzica foarte ok și mâncarea la fel! Toți invitații au fost încântați și asta se datorează în mare parte vouă! Mulțumim încă o dată! Cu drag, Alina si Andrei!🌈🍾

un decor minunat

Mulțumim din suflet Ramona și întregii echipe Nunta La Mare. Ați realizat cu multă migală un decor minunat, iar buchețelele vor rămâne pentru totdeauna amintiri de preț păstrate la loc de cinste în casa noastră. Vă îmbrățișăm și vă dorim să aduceți tuturor mirilor cel puțin la fel de multă bucurie, așa cum ne-ați adus nouă și invitaților noștri.

...a fost minunat totul

Bună fetelor, ce faceți? Noi am ajuns înapoi în însorita Anglie (chiar e, for once 🙂 ) și pot, în sfârșit, să stau un pic jos și să vă scriu. (…..). Îmi pare foarte rău că nu am mai ajuns la voi că tare v-aș mai fi strâns în brațe pe amândouă pentru tot ce ați făcut pentru noi, a fost minunat totul. O să vă recomand cât pot de tare tuturor, foarte multă lume m-a întrebat cine a mi-a făcut buchetul ăla superb de flori, cine s-a ocupat de decorat, etc. (……) 😀 Vă pup și vă îmbrățișez și mulțumesc din suflet încă o dată pentru tot! Pentru viitorii miri: Am auzit că planificarea unei nunți este un proces foarte stresant. Noi nu avem de unde să știm asta, au făcut fetele de la Almira Events totul pentru noi, cu minimum de indicații, iar la final totul a depășit așteptările. Așa că dacă aveți gânduri buclucașe, vă recomand din toată inima să profitați de oferta lor și să mergeți să le cunoașteți. Sunt calde și frumoase iar Ramona face, hands down, cele mai frumoase buchete de flori. ❤️

Your Weddingscape Packages

Toate pachetele includ:

  • Fețe de masă/drumuri de masă și șervete din diferite materiale
  • Aranjament central care în funcție de preferințele voastre poate fi: fie un singur element, cum ar fi o vază/bol/sfeșnic/etc., fie o combinație de elemente precum sticle, lumânări și accesorii tematice
  • Carduri de așezare, plicuri dar, meniuri, numere/nume de masă *Oferim grafica pentru toate articolele de papetărie de nuntă ținand cont de tema si conceptul evenimentului.
  • Fețe de masă/drumuri de masă și șervete din diferite materiale
  • Suporturi pentru aranjamente florale
  • Cufăr/cutie dar
  • Diverse elemente tematice și accesorii specifice mesei de prezidiu
  • Lumânări în suport de sticlă conform reglementarilor in vigoare sau lumanări cu LED

Pachetele personalizabile și vin cu mai multe articole de decor și opțiuni de design.

The Essential Weddingscape

Se aplică cuplurilor care nu doresc neaparat un concept, ci mai degrabă se concentrează pe o temă sau stil specific de nuntă, dar reimaginat prin decorațiunile noastre. De exemplu nunți cu temă/stil marin, travel, greenery, vintage, rustic, boho chic etc. Accentul este pus pe elementele cheie ale temei, mai degrabă decât pe personalizarea individuală. Pentru realizarea decorului se vor folosi accesoriile existente in portofoliul NUNTA LA MARE fără alte modificări (customizat, vopsit accesorii etc.).

Până în 80 invitați
Starting at
EUR 2.900
Fiecare invitat adițional: EUR 20

The Personal Weddingscape

Se aplică cuplurilor care doresc să adauge un personal touch decorului cu mici personalizări individuale. Sau care doresc să îmbine armonios două concepte. De exemplu, un concept de nuntă Univers/Galaxy, Great Gatsby, Festival cu o combinație de temă marină, travel etc. Pentru realizarea decorului se vor folosi accesoriile existente în portofoliul NUNTA LA MARE la care se vor face diverse modificări pentru a se potrivi conceptului evenimentului: vopsit în alte culori, modificare forme, texte personalizate, accesorizare, etc.

Până în 80 invitați
Starting at
EUR 3.600
Fiecare invitat adițional: EUR 25

The Bespoke Weddingscape

Se aplică evenimentelor cu concepte specifice personalizate până la cel mai mic detaliu. De exemplu, concepte precum From Dusk Till Dawn sau Zen and Zest: A Japanese-Spanish Fairytale Wedding by the Sea, concepte de nuntă care au fost adaptate în funcție de personalitățile și preferințele cuplului. Pentru realizarea conceptului și decorațiunilor se vor folosi atât accesoriile existente în portofoliul NUNTA LA MARE, cărora li se vor face diverse modificări pentru a se potrivi conceptului evenimentului precum și accesorii noi specifice conceptului.

Până în 80 invitați
Starting at
EUR 4.800
Fiecare invitat adițional: EUR 35

Niciunul dintre pachete nu include aranjamentele florale, pentru care se va face o ofertă separată în funcție de preferințele voastre, tema nunții și sezonul în care se desfășoară.
Fiecare dintre pachete permite diferite add-ons, precum Al Fresco Beach Ceremony package.

V-am încărcat cu informații?

Nu sunteți siguri ce pachet Weddingscape vi se potrivește?

La fel au fost mulți dintre clienții noștri la prima incursiune în tărâmurile strălucitoare ale designului de eveniment.

De aceea, vă recomandăm să programați mai întâi o Sedinta de consultanta

O întâlnire online de 60 de minute cu Ramona, wedding planner-ul și designer-ul principal Nunta La Mare. O să vă ghideze prin punctele de mai sus și multe alte detalii de acest fel.

Un apel care vă va ghida spre identificarea și armonizarea conceptului și temei nunții voastre, indiferent dacă alegeți să rezervați unul dintre pachetele noastre la final sau nu.

O ședință de consultanță în care vă puteți spune povestea și puteți pune întrebări, astfel încât descoperiți cele mai bune opțiuni pentru nevoile și bugetul vostru.

Totul a decurs perfect

Ca bărbat nu poți cuprinde dimensiunea decorațiunilor și florilor decât dacă ai o latură feminină dezvoltată. Eu nu am și aici țin să mulțumesc echipei pentru zâmbetul uimitor pe care l-au lăsat pe fața soției mele la vedera florilor cât și a aranjamentelor de la local. Totul a decurs perfect, o întâlnire a fost suficientă ca această echipă să citească dorințele din sufletul nostru. Au facut totul la cel mai mic detaliu și nu pot să indic vreo lipsă sau problemă de colaborare sau idei. De la cocarde până la aranjamente complexe au făcut imposibilul posibil. Cuvintele cheie sunt: mulțumesc, respect, profesioniști, oameni frumoși, implicare, atenție și deschidere la nou. Vă mulțumesc pentru tot și am să o invit și pe Cătălina să completeze cu un review mai detaliat! FLOWER POWER!!!!!

Cei mai talentați!

Cei mai talentați! Datorită vouă am avut o nuntă ca în povești!!! Vă mulțumim din suflet pentru tot!!

ne-ați câștigat încrederea

A fost MINUNAT!!! Comunicarea pe parcursul evenimentului a fost perfectă, ne-ați câștigat încrederea și nu ne-ați dezamăgit, dimpotrivă! Buchetele, coronițele, decorurile ne-au copleșit! Furnizorii recomandați excelenți! Toate au mers ca pe roate, dar cel mai mult ne-am bucurat să vă avem alături de noi! Mulțumim întregii echipe Nuntă La Mare pentru o nuntă de poveste, a fost ca un vis frumos devenit realitate!

..WOW, n-am mai văzut așa ceva!

Vă mulțumim mult pentru tot! Toate accesoriile au fost deosebite, extrem de frumoase și apreciate – expresia generală a fost “WOW, n-am mai văzut așa ceva!”. 🙂 Mulțumim încă o dată și vă dorim mult succes în ceea ce faceți, faptul că bucurați ochii și sufletele cu minunățiile voastre e mare lucru!

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, primești în mod gratuit:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

și primești ghidul nostru 3 Essential Beach Wedding Tips fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip