Real Weddings

Real Weddings

Andreea & Dan

Wilderness Love

2023

Wilderness Love

2023

O ceremonie de vis pe plaja Vadu

Andreea și Dan au transformat plaja Vadu într-un loc special, un colț de rai unde fiecare vară capătă noi înțelesuri și amintiri prețioase. În fiecare an își petrec vacanțele aici, sosind cu rulota și cei doi căței jucăuși. Aici, departe de agitația cotidiană, se bucură de peisajul spectaculos, de sunetul liniștitor al valurilor și de briza ușoară a mării.

Event Details

Plaja Vadu a devenit locul lor de refugiu, un loc unde dragostea și legătura lor s-au întărit cu fiecare apus de soare și fiecare dimineață petrecută împreună. Astfel, când a venit momentul să își unească destinele, nu și-au putut imagina o locație mai potrivită pentru ceremonia lor decât această plajă minunată, martoră a atâtor clipe de fericire și intimitate.

 

 

 

Ziua nunții a fost una perfectă. Cerul era senin, soarele strălucea, iar valurile mării dansau parcă în sincron cu emoțiile celor prezenți. Decorul a fost simplu și natural, lăsând frumusețea plajei să fie în centrul atenției. Florile și toate detaliile decorative  au completat atmosfera feerică, creând un cadru de poveste pentru acest eveniment special.

 

Andreea și Dan au avut alături familia și prietenii apropiați, cei care le-au fost alături de-a lungul anilor și au împărtășit bucuria lor. Ceremonia a fost una intimă și plină de emoție, reflectând perfect relația lor profundă și autentică. Sunetul valurilor și ciripitul păsărilor au înlocuit muzica tradițională, adăugând un element de naturalețe și magie momentului în care și-au spus “DA”.

Cei doi căței, mereu prezenți în aventurile lor, au fost și ei parte din această zi specială, alergând fericiți pe plajă și răspândind bucurie printre invitați. Rulota, simbol al călătoriilor și momentelor de libertate petrecute împreună,  a servit ca un refugiu intim pentru proaspătul cuplu.

Pentru Andreea și Dan, ceremonie pe plaja Vadu a fost o celebrare a iubirii lor, a momentelor prețioase petrecute împreună și a legăturii lor speciale cu acest loc. Fiecare fotografie, fiecare zâmbet și fiecare lacrimă de bucurie vor rămâne întipărite în inimile lor, amintindu-le mereu de ziua în care și-au unit destinele în cel mai frumos mod posibil.

Aceasta este povestea lor, o poveste de dragoste care a înflorit pe nisipurile plajei Vadu și care va continua să strălucească, asemeni soarelui care apune peste mare, aducând speranță și fericire în fiecare zi.

 

O experiență extradordinară

A fost o experiență extraordinară! Mulțumim mult!

Team

Planificare & Design: Nunta La Mare

Fotograf: UND Photography by Irina Ionescu

Au servit masa: Cherhana Bosoanca

 

Getting Ready​

Join the unconventional wedding movement!

Când te abonezi la newsletter-ul nostru Waves, Weddings & Wonders, vei descoperi:

Informatii exclusive despre nunti la mare, aka tipul de insights pe care doar 13 ani de experiență în planificarea nunților le poate oferi

Idei de nunta care depășesc obișnuitul și tradiționalul aka idei creative pentru ca nunta ta să iasă în evidență și să devină memorabilă

Fun News de pe litoralul românesc aka noutăți și informații pentru toți iubitorii Mării Negre, în special pentru cei cu pasiune pentru frumos

Abonează-te azi

Și primești Ghidul GRATUIT 3 Essential Beach Wedding Tips cu cei mai importanți pași pentru o nuntă pe litoralul românesc, fără de care o nuntă poate să se prăbușească precum un castel de nisip